Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Sibulapirukas oliividega

« Tagasi

5 2 0


  • 8 portsjonit
  • 20+30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev pirukas, milles ühendatud oliivide soolasus sibula mahedusega


Koostisained

200 ml Vahukoor (35%)
100 ml Vein (valge)
200 ml Jahu (nisu)
100 g Või
100 ml Kaerahelbed (kiir)
100 g Porgand
7 tk Oliivid (rohelised)
6 tk Sibul
2 tk Muna
1 tl Tüümian (kuivatatud)
1 tl Küpsetuspulber
Sool
Rapsiõli
Pipar (must)
Tüümian (värske)

Valmistamine

1. Riivi porgand
2. Sega omavahel sulatatud või, kaerahelbed, riivitud porgandid, 0,5 tl soola, küpsetuspulber ning jahu
3. Pane tainas küpsetusvormi nii, et see kataks õhukese kihina põhja ning servasid
4. Aseta pirukavorm 10 minutiks külmkappi
5. Haki sibulad ning prae nad seejärel klaasjaks
6. Lisa vein ning sega sibulad kergelt läbi
7. Lisa tüümian ning pisut soola
8. Et piruka serv jääks krõbedam eelküpseta piruka taigent ahjus umbes 10 minutit 200C juures
9. Sega omavahel lahtiklopitud munad ning vahukoor
10. Maitsesta segu soola ning värskelt purustatud pipraga
11. Võta pirukavorm ahjust kalla vormi sibulatükid ning muna-vahukoore segu
12. Küpseta pirukat umbes 35 minutit
13. Võta pirukas veelkord ahjust, lisa peale viilutatud oliivid ning pista ta seejärel veelkord umbes 10 minutiks küpsema
14. Enne servverimist puista peale pisut värsket tüümiani

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi