2
Rassolnik
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
6
kommentaari
2. Keevasse supileemesse lisa loorber ning pisut soola.
3. Haki sibul peeneks ning prae õlis ning võis klaasjaks.
4. Haki küüslauk ning prae paar minutit koos sibulaga.
5. Lisa kuubikuteks lõigatud Krakovi vorst.
6. Kui vorst on ka kergelt läbi praetud lisa tomatipasta.
7. Kuumuta segu mõni hea minut seda aegajalt segades.
8. Segule lisa suhkurt, pipart ning soola.
9. Valmiskeenud liha tõsta potist ning lase jahtuda.
10. Supileeme sisse kalla praetud komponendid ning suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid.
11. Pisut enne kartuli pehmenemist lisa tükeldatud hapukurk ning viilutatud viinerid ja oliivid.
12. Lase supil podiseda ning enne lõplikku valmimist maitsesta veelkord. Soovi korral kalla juurde ka pisut hapukurgi vedelikku.
13. Tükelda sealiha ning lisa suppi.
14. Lisa hakitud maitseroheline ning lase supil veidi aega maitsestuda.
15. Serveeri koos hapukoorega!
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 30+50 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
6
kommentaari
Koduselt valmistatud kuulus Vene supp
Koostisained
400 g | Sealiha |
100 g | Suitsuvorst (Krakovi) |
100 g | Viiner |
100 g | Tomatipasta |
50 g | Till (värske) |
20 g | Või |
10 tk | Oliivid (mustad) |
4 tk | Kartul |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
3 tk | Hapukurk |
2 tk | Sibul |
10 tk | Pipar (must) |
3 tk | Loorberileht |
Rapsiõli | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Pane sealiha külma vette keema.2. Keevasse supileemesse lisa loorber ning pisut soola.
3. Haki sibul peeneks ning prae õlis ning võis klaasjaks.
4. Haki küüslauk ning prae paar minutit koos sibulaga.
5. Lisa kuubikuteks lõigatud Krakovi vorst.
6. Kui vorst on ka kergelt läbi praetud lisa tomatipasta.
7. Kuumuta segu mõni hea minut seda aegajalt segades.
8. Segule lisa suhkurt, pipart ning soola.
9. Valmiskeenud liha tõsta potist ning lase jahtuda.
10. Supileeme sisse kalla praetud komponendid ning suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid.
11. Pisut enne kartuli pehmenemist lisa tükeldatud hapukurk ning viilutatud viinerid ja oliivid.
12. Lase supil podiseda ning enne lõplikku valmimist maitsesta veelkord. Soovi korral kalla juurde ka pisut hapukurgi vedelikku.
13. Tükelda sealiha ning lisa suppi.
14. Lisa hakitud maitseroheline ning lase supil veidi aega maitsestuda.
15. Serveeri koos hapukoorega!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi