Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 6


  • 10 portsjonit
  • 30+50 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


6
kommentaari

Koduselt valmistatud kuulus Vene supp


Koostisained

400 g Sealiha
100 g Suitsuvorst (Krakovi)
100 g Viiner
100 g Tomatipasta
50 g Till (värske)
20 g Või
10 tk Oliivid (mustad)
4 tk Kartul
4 tk Küüslauk (küüs)
3 tk Hapukurk
2 tk Sibul
10 tk Pipar (must)
3 tk Loorberileht
Rapsiõli
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Pane sealiha külma vette keema.
2. Keevasse supileemesse lisa loorber ning pisut soola.
3. Haki sibul peeneks ning prae õlis ning võis klaasjaks.
4. Haki küüslauk ning prae paar minutit koos sibulaga.
5. Lisa kuubikuteks lõigatud Krakovi vorst.
6. Kui vorst on ka kergelt läbi praetud lisa tomatipasta.
7. Kuumuta segu mõni hea minut seda aegajalt segades.
8. Segule lisa suhkurt, pipart ning soola.
9. Valmiskeenud liha tõsta potist ning lase jahtuda.
10. Supileeme sisse kalla praetud komponendid ning suupärasteks tükkideks lõigatud kartulid.
11. Pisut enne kartuli pehmenemist lisa tükeldatud hapukurk ning viilutatud viinerid ja oliivid.
12. Lase supil podiseda ning enne lõplikku valmimist maitsesta veelkord. Soovi korral kalla juurde ka pisut hapukurgi vedelikku.
13. Tükelda sealiha ning lisa suppi.
14. Lisa hakitud maitseroheline ning lase supil veidi aega maitsestuda.
15. Serveeri koos hapukoorega!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi