Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 40+40 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Seenetäidisega taignakorvikesed


Koostisained

300 ml Kohvikoor (10%)
250 g Metsaseened (riisikas, kupatatud)
160 g Jahu (nisu)
150 g Või
3 tk Muna
1 tk Sibul
Sool
Pipar (must)

Valmistamine

Taigen:
1. Tükelda või, lisa jahu, vesi ja sool ning näpi ühtlaseks taignaks.
2. Pane taigen pooleks tunniks külmkappi.
3. Täida taignaga muffinivormid, arvesta et taignakogusest jätkub ca 8 korvikese jaoks.

Täidis:
1. Haki eeltöödeldud (kupatatud või praetud) metsaseened peeneks.
2. Haki sibul ja sega kausis seente, soola ja pipraga.
3. Vala peale munad ja koor ning sega ühtlaseks massiks.

Eelküpseta korvikesi 200 C juures ca 10 minutit (kuni taigen on kuldkollase värvusega). Võta vormid ahjust ning täida täidisega. Küpseta ahjus 200 C juures ca 25-30 minutit.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi