0
Sea sisefilee pirnidega
« Tagasi
0
kommentaari
1. Eemalda sea sisefileelt kelmed ja maitsesta lihatükk meresoola ning pipraseguga.
2. Aseta pannile ja prae kuumas õlis igast küljest 1 minut (kokku umbes 4-5 minutit), et fileetükk omandaks ümbertringi kena pruunika värvuse.
3. Aseta sea sisefilee ahjuplaadile, pintselda pealt kergelt meega ja küpseta ca 200 C juures ca 8-12 minutit.
4. Lase lihal pärast küpsetamist ja enne lahtilõikamist paar minutit "hinge tõmmata", siis jäävad kõik mahlad paremini sisse.
Spinat:
1. Loputa spinatilehed ja raputa sõelal üleliigne vesi välja.
2. Sulata pannil 1 spl võid ja aseta spinatilehed sulanud võisse mõneks minutiks praadima.
3. Lisa kruusitäis veiselihapuljongit ja sidrunimahl, hauta keskmisel kuumusel veel umbes 5 minutit.
4. Kurna üleliigne puljongivedelik ära ja kuumuta veel 1-2 minutit, spinat muutub peaaegu ühtlaseks massiks.
Aseta spinatimass padjana taldrikule ja serveeri sellel fileelõigud ürdivõiga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Õrn sea sisefilee sobib maitseka spinatiga
Koostisained
500 g | Sealiha (sisefilee) |
500 g | Spinat |
250 ml | Puljong (veiseliha) |
2 spl | Sidrunimahl |
1 spl | Mesi |
1 spl | Või |
3 tl | Toiduõli |
Pipar (rose) | |
Pipar (must) | |
Sool (mere) |
Valmistamine
Sea sisefilee:1. Eemalda sea sisefileelt kelmed ja maitsesta lihatükk meresoola ning pipraseguga.
2. Aseta pannile ja prae kuumas õlis igast küljest 1 minut (kokku umbes 4-5 minutit), et fileetükk omandaks ümbertringi kena pruunika värvuse.
3. Aseta sea sisefilee ahjuplaadile, pintselda pealt kergelt meega ja küpseta ca 200 C juures ca 8-12 minutit.
4. Lase lihal pärast küpsetamist ja enne lahtilõikamist paar minutit "hinge tõmmata", siis jäävad kõik mahlad paremini sisse.
Spinat:
1. Loputa spinatilehed ja raputa sõelal üleliigne vesi välja.
2. Sulata pannil 1 spl võid ja aseta spinatilehed sulanud võisse mõneks minutiks praadima.
3. Lisa kruusitäis veiselihapuljongit ja sidrunimahl, hauta keskmisel kuumusel veel umbes 5 minutit.
4. Kurna üleliigne puljongivedelik ära ja kuumuta veel 1-2 minutit, spinat muutub peaaegu ühtlaseks massiks.
Aseta spinatimass padjana taldrikule ja serveeri sellel fileelõigud ürdivõiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi