Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Sea sisefilee spinatipadjal

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Õrn sea sisefilee sobib maitseka spinatiga


Koostisained

500 g Sealiha (sisefilee)
500 g Spinat
250 ml Puljong (veiseliha)
2 spl Sidrunimahl
1 spl Mesi
1 spl Või
3 tl Toiduõli
Pipar (rose)
Pipar (must)
Sool (mere)

Valmistamine

Sea sisefilee:
1. Eemalda sea sisefileelt kelmed ja maitsesta lihatükk meresoola ning pipraseguga.
2. Aseta pannile ja prae kuumas õlis igast küljest 1 minut (kokku umbes 4-5 minutit), et fileetükk omandaks ümbertringi kena pruunika värvuse.
3. Aseta sea sisefilee ahjuplaadile, pintselda pealt kergelt meega ja küpseta ca 200 C juures ca 8-12 minutit.
4. Lase lihal pärast küpsetamist ja enne lahtilõikamist paar minutit "hinge tõmmata", siis jäävad kõik mahlad paremini sisse.

Spinat:
1. Loputa spinatilehed ja raputa sõelal üleliigne vesi välja.
2. Sulata pannil 1 spl võid ja aseta spinatilehed sulanud võisse mõneks minutiks praadima.
3. Lisa kruusitäis veiselihapuljongit ja sidrunimahl, hauta keskmisel kuumusel veel umbes 5 minutit.
4. Kurna üleliigne puljongivedelik ära ja kuumuta veel 1-2 minutit, spinat muutub peaaegu ühtlaseks massiks.

Aseta spinatimass padjana taldrikule ja serveeri sellel fileelõigud ürdivõiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi