Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Sea sisefilee pirnidega

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 60+25 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mõnus magus-terav maitseelamus


Koostisained

600 g Sealiha (sisefilee)
2 tk Pirn
3 tl Sinep (Dijon)
2 spl Oliivõli
2 spl Suhkrusiirup
1 spl Balsamiäädikas
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Lõika sisefilee umbes 2-3 cm paksusteks portsjontükkideks
2. Lõika pirn umbes 0,5 cm viiludeks
3. Sega kausis sinep, balsamiäädikas, suhkrusiirup, õli ja maitseained
4. Sega pirniviilud ja sisefilee tükid kausis marinaadiga, kata fooliumiga ning lase umbes 1 tund marineeruda
5. Eemalda lihatükkidelt enne praadimist majapidamispaberiga paksem marinaadikiht ning pruunista nad seejärel kergelt pannil
5. Aseta nii marinaadised pirniviilud kui sisefilee portsjontükid ahjuvormi ja küpseta ca 200 C juures umbes 15 minutit.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi