0
Sea sisefilee spinatipadjal
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Lõika pirn umbes 0,5 cm viiludeks
3. Sega kausis sinep, balsamiäädikas, suhkrusiirup, õli ja maitseained
4. Sega pirniviilud ja sisefilee tükid kausis marinaadiga, kata fooliumiga ning lase umbes 1 tund marineeruda
5. Eemalda lihatükkidelt enne praadimist majapidamispaberiga paksem marinaadikiht ning pruunista nad seejärel kergelt pannil
5. Aseta nii marinaadised pirniviilud kui sisefilee portsjontükid ahjuvormi ja küpseta ca 200 C juures umbes 15 minutit.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 60+25 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Mõnus magus-terav maitseelamus
Koostisained
600 g | Sealiha (sisefilee) |
2 tk | Pirn |
3 tl | Sinep (Dijon) |
2 spl | Oliivõli |
2 spl | Suhkrusiirup |
1 spl | Balsamiäädikas |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika sisefilee umbes 2-3 cm paksusteks portsjontükkideks2. Lõika pirn umbes 0,5 cm viiludeks
3. Sega kausis sinep, balsamiäädikas, suhkrusiirup, õli ja maitseained
4. Sega pirniviilud ja sisefilee tükid kausis marinaadiga, kata fooliumiga ning lase umbes 1 tund marineeruda
5. Eemalda lihatükkidelt enne praadimist majapidamispaberiga paksem marinaadikiht ning pruunista nad seejärel kergelt pannil
5. Aseta nii marinaadised pirniviilud kui sisefilee portsjontükid ahjuvormi ja küpseta ca 200 C juures umbes 15 minutit.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi