0
Jääkapsasalat selleri ja apelsiniga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Lisa viilutatud sibul, kooritud ja seemnetest puhastatud ning tükeldatud õunad ja tükeldatud varsseller.
3. Maitsesta sidrunimahla, soola, pipra, suhkru ja veiniäädikaga.
4. Lõpuks lisa oliiviõli ning sega salat kergelt läbi.
4. Serveeri lisandina prae kõrvale.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 25 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Kergelt hapukas kapsa-sellerisalat
Koostisained
1 kg | Kapsas (peakapsas) |
300 g | Õun |
100 g | Varsseller |
60 g | Sibul |
2 spl | Oliivõli |
Veiniäädikas (valge) | |
Sidrunimahl | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika kapsas peenikesteks ribadeks, aseta suuremasse kaussi ja tambi puust pudrunuiaga seni kuni kapsast hakkab mahla eralduma.2. Lisa viilutatud sibul, kooritud ja seemnetest puhastatud ning tükeldatud õunad ja tükeldatud varsseller.
3. Maitsesta sidrunimahla, soola, pipra, suhkru ja veiniäädikaga.
4. Lõpuks lisa oliiviõli ning sega salat kergelt läbi.
4. Serveeri lisandina prae kõrvale.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi