0
Mozarella-tomati salat pestoga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Aseta taldriku põhjale hiinakapsas ning sellele kihiti ülejäänud salatiained. Juustukuubikud ja oliivid jäta kõige viimaseks.
3. Salatikastme valmistamiseks sega omavahel majonees, hapukoor ning punane pesto. Maitsesta kastet sidrunimahla, soola, värskelt purustatud pipra ja suhkruga.
4. Lisa salatikaste ning serveeri.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Salat fetajuustu, roheliste oliivide ja maheda pestokastmega.
Koostisained
160 g | Tomat (keskmine) |
100 g | Jääkapsas |
100 g | Juust (feta) |
100 g | Kurk (pikk) |
100 g | Majonees |
100 g | Hapukoor (20%) |
40 g | Oliivid (rohelised) |
30 g | Paprika (punane) |
25 g | Sibul (punane) |
3 tl | Pesto (päikesekuivatatud tomatiga) |
Sidrunimahl | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Tükelda salatikomponendid oma äranägmise järgi ühtlasteks tükkideks.2. Aseta taldriku põhjale hiinakapsas ning sellele kihiti ülejäänud salatiained. Juustukuubikud ja oliivid jäta kõige viimaseks.
3. Salatikastme valmistamiseks sega omavahel majonees, hapukoor ning punane pesto. Maitsesta kastet sidrunimahla, soola, värskelt purustatud pipra ja suhkruga.
4. Lisa salatikaste ning serveeri.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi