0
Saksa kartulisalat
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Viiluta sibulad õhukesteks viiludeks.
3. Tükelda hapukurgid.
4. Sega omavahel majonees ning hapukoor, lisa hakitud till ja maitsesta saadud segu soola ning värskelt purustatud musta pipraga.
5. Sega kõik koostisained omavahel kokku.
6. Enne serveerimist puista peale hakitud murulauku.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 30+10 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Suurepärane lisand suvise grilli kõrvale
Koostisained
1 kg | Kartul |
4 tk | Hapukurk |
2 tk | Sibul (punane) |
250 ml | Majonees |
200 ml | Hapukoor (20%) |
Till (värske) | |
Murulauk | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori kartulid, keeda nad pehmeks ning tükelda suhteliselt suurteks kuubikuteks.2. Viiluta sibulad õhukesteks viiludeks.
3. Tükelda hapukurgid.
4. Sega omavahel majonees ning hapukoor, lisa hakitud till ja maitsesta saadud segu soola ning värskelt purustatud musta pipraga.
5. Sega kõik koostisained omavahel kokku.
6. Enne serveerimist puista peale hakitud murulauku.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi