0
Kartulisalat
« Tagasi
0
kommentaari
2. Koori ja viiluta sibul.
3. Viiluta marineeritud kurgid.
4. Koori ja tükelda jahtunud kartulid.
5. Sega kastme koostisained omavahel.
6. Sega kõik komponendid omavahel kokku ja lase enne serveerimist vähemalt 15 minutit maitsestuda.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Mõnus vaheldus tavalisele keedetud kartulile. Sobib hästi ahjusingi lisandiks.
Koostisained
1 kg | Kartul |
700 g | Sink (suitsutatud) |
120 g | Sibul (punane) |
3 tk | Marineeritud kurk |
5 spl | Oliivõli |
2 spl | Veiniäädikas |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda koorega kartulid ning jäta jahtuma.2. Koori ja viiluta sibul.
3. Viiluta marineeritud kurgid.
4. Koori ja tükelda jahtunud kartulid.
5. Sega kastme koostisained omavahel.
6. Sega kõik komponendid omavahel kokku ja lase enne serveerimist vähemalt 15 minutit maitsestuda.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi