Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

4 3 0


  • 8 portsjonit
  • 10+30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Klassikaline magustoit


Koostisained

500 g Röstsai
500 ml Piim (2,5%)
250 g Kohupiim (ricotta)
170 g Suhkur
3 tk Õun
3 tk Muna
2 spl Kaneel (pulber)

Valmistamine

1. Lõika sai kuubikuteks ja pane pool kogusest küpsetuspaberiga vooderdatud vormi põhja.
2. Koori ning viiluta õunad õhukesteks ribadeks. Aseta need saia peale.
3. Sega omavahel piim, munad ja kohupiim ning kalla seejärel saiakuubikutele.
4. Raputa peale pool suhkrust ja kaneelist.
5. Aseta ülejäänud saiakuubikud vormi ja suru kergelt alumise kihiga kokku.
6. Raputa peale ülejäänud suhkur ja kaneel.
7. Küpseta 200C ahjus umbes 30 minutit.

Serveeri piimaga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi