3
Kohupiimavorm
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Koori ning viiluta õunad õhukesteks ribadeks. Aseta need saia peale.
3. Sega omavahel piim, munad ja kohupiim ning kalla seejärel saiakuubikutele.
4. Raputa peale pool suhkrust ja kaneelist.
5. Aseta ülejäänud saiakuubikud vormi ja suru kergelt alumise kihiga kokku.
6. Raputa peale ülejäänud suhkur ja kaneel.
7. Küpseta 200C ahjus umbes 30 minutit.
Serveeri piimaga.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 10+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Klassikaline magustoit
Koostisained
500 g | Röstsai |
500 ml | Piim (2,5%) |
250 g | Kohupiim (ricotta) |
170 g | Suhkur |
3 tk | Õun |
3 tk | Muna |
2 spl | Kaneel (pulber) |
Valmistamine
1. Lõika sai kuubikuteks ja pane pool kogusest küpsetuspaberiga vooderdatud vormi põhja.2. Koori ning viiluta õunad õhukesteks ribadeks. Aseta need saia peale.
3. Sega omavahel piim, munad ja kohupiim ning kalla seejärel saiakuubikutele.
4. Raputa peale pool suhkrust ja kaneelist.
5. Aseta ülejäänud saiakuubikud vormi ja suru kergelt alumise kihiga kokku.
6. Raputa peale ülejäänud suhkur ja kaneel.
7. Küpseta 200C ahjus umbes 30 minutit.
Serveeri piimaga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi