2
Normandia õunakook
« Tagasi
0
kommentaari
2. Vahusta vahukoor.
3. Sega hulka maitsestamata jogurt, leivapuru ja kondenspiim. (Ma valasin 385 grammisest purgist umbes 2/3 kondenspiima). Maitse enne külmutamist. Mõned leivad on magusamad, teised jälle mitte. Arvesta ka sellega, et külmutamine võtab magusust vähemaks.
4. Aseta karbiga sügavkülma, lase seista 4 tundi.
Serveesimiseks veereta jäätisest pallid. Soovi korral puista üle röstitud pähklitega.
Head isu!
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Rukkileib sobib väga hästi ka magustoitudesse. Selle jäätise valmistamiseks ei ole vaja jäätisemasinat.
Koostisained
5 tk | Leib (rukki) |
300 g | Jogurt (maitsestamata) |
200 g | Vahukoor (35%) |
200 g | Kondentspiim |
Valmistamine
1. Tükelda 5 viilu kuivemat rukkileiba kuubikuteks ja rösti kergelt ahjus. Lase jahtuda ja purusta köögikombainis või blenderis.2. Vahusta vahukoor.
3. Sega hulka maitsestamata jogurt, leivapuru ja kondenspiim. (Ma valasin 385 grammisest purgist umbes 2/3 kondenspiima). Maitse enne külmutamist. Mõned leivad on magusamad, teised jälle mitte. Arvesta ka sellega, et külmutamine võtab magusust vähemaks.
4. Aseta karbiga sügavkülma, lase seista 4 tundi.
Serveesimiseks veereta jäätisest pallid. Soovi korral puista üle röstitud pähklitega.
Head isu!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi