Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Rukkileivajäätis

« Tagasi

0 0 0



Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Rukkileib sobib väga hästi ka magustoitudesse. Selle jäätise valmistamiseks ei ole vaja jäätisemasinat.


Koostisained

5 tk Leib (rukki)
300 g Jogurt (maitsestamata)
200 g Vahukoor (35%)
200 g Kondentspiim

Valmistamine

1. Tükelda 5 viilu kuivemat rukkileiba kuubikuteks ja rösti kergelt ahjus. Lase jahtuda ja purusta köögikombainis või blenderis.
2. Vahusta vahukoor.
3. Sega hulka maitsestamata jogurt, leivapuru ja kondenspiim. (Ma valasin 385 grammisest purgist umbes 2/3 kondenspiima). Maitse enne külmutamist. Mõned leivad on magusamad, teised jälle mitte. Arvesta ka sellega, et külmutamine võtab magusust vähemaks.
4. Aseta karbiga sügavkülma, lase seista 4 tundi.

Serveesimiseks veereta jäätisest pallid. Soovi korral puista üle röstitud pähklitega.
Head isu!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi