Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Rukkijahus praetud räimed koduses marinaadis

« Tagasi

5 1 2


Rukkijahus praetud räimed koduses marinaadis Rukkijahus praetud räimed koduses marinaadis
  • 6 portsjonit
  • 30+ (12h marineerumise aeg) min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Imehead lihtsas marinaadis räimed, mis sobivad eriti hästi musta leivaga.


Koostisained

500 g Räim (filee)
700 ml Vesi
1 tk Porgand (suur)
1 tk Sibul (suur)
3 tk Loorberileht
10 tk Pipar
1 tl Sinepiseemned
1 spl Äädikas (30%)
2 tl Suhkur
2 tl Sool
Rukkijahu
Toiduõli

Valmistamine

1. Paneeri räimed rukkijahus ning prae kuumal pannil kuldseteks.
2. Koori ning viiluta porgand ning sibul.
3. Pane vesi keema ning lisa keevasse vette porgandi- ning sibulaviilud.
4. Lisa loorberilehed, pipraterad, sinepiseemned ning sool ja suhkur.
5. Kui porgand on enam-vähem pehme keera kuumus kinni ning lisa äädikas (soovi korral võid äädika kogust maitse järgi suurendada).
6. Lase marinaadil jahtuda ning kalla ta seejärel kaussi laotud räimedele.
7. Pane räimed külmkappi marineeruma.
8. Räimed on proovimiseks valmis järgmisel päeval.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi