2
Kanakoivad mee-küüslaugumarinaadis
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Koori ning viiluta porgand ning sibul.
3. Pane vesi keema ning lisa keevasse vette porgandi- ning sibulaviilud.
4. Lisa loorberilehed, pipraterad, sinepiseemned ning sool ja suhkur.
5. Kui porgand on enam-vähem pehme keera kuumus kinni ning lisa äädikas (soovi korral võid äädika kogust maitse järgi suurendada).
6. Lase marinaadil jahtuda ning kalla ta seejärel kaussi laotud räimedele.
7. Pane räimed külmkappi marineeruma.
8. Räimed on proovimiseks valmis järgmisel päeval.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 30+ (12h marineerumise aeg) min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Imehead lihtsas marinaadis räimed, mis sobivad eriti hästi musta leivaga.
Koostisained
500 g | Räim (filee) |
700 ml | Vesi |
1 tk | Porgand (suur) |
1 tk | Sibul (suur) |
3 tk | Loorberileht |
10 tk | Pipar |
1 tl | Sinepiseemned |
1 spl | Äädikas (30%) |
2 tl | Suhkur |
2 tl | Sool |
Rukkijahu | |
Toiduõli |
Valmistamine
1. Paneeri räimed rukkijahus ning prae kuumal pannil kuldseteks.2. Koori ning viiluta porgand ning sibul.
3. Pane vesi keema ning lisa keevasse vette porgandi- ning sibulaviilud.
4. Lisa loorberilehed, pipraterad, sinepiseemned ning sool ja suhkur.
5. Kui porgand on enam-vähem pehme keera kuumus kinni ning lisa äädikas (soovi korral võid äädika kogust maitse järgi suurendada).
6. Lase marinaadil jahtuda ning kalla ta seejärel kaussi laotud räimedele.
7. Pane räimed külmkappi marineeruma.
8. Räimed on proovimiseks valmis järgmisel päeval.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi