Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Rukkijahus paneeritud hõbeheigifilee

« Tagasi

0 0 1


  • 4 portsjonit
  • 40 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Valge kala fileed, mis paneeritult rukkijahus saavad oma maitsele kerge leivamaitse


Koostisained

800 g Heik
100 g Rukkijahu
50 g Piim (2,5%)
2 tk Muna
Toiduõli
Sidrunipipar
Till (värske)
Sool

Valmistamine

1. Lõika kalast umbes 150g tükid.
2. Maitsesta soola, sidrunipipra, sidrunimahla ja tilliga ning jäta kilega kaetult mõneks minutiks maitsestuma.
3. Klopi lahti munad, sega hulka piim ja maitsesta
4. Paneeri kalafileed munas ning rukkijahus
5. Prae kalafileed kuumal pannil õli ning või segus kuldpruunideks.

Juurde sobib tar-tar kaste.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi