1
Rukkijahu vaht
« Tagasi
1
kommentaari
2. Maitsesta soola, sidrunipipra, sidrunimahla ja tilliga ning jäta kilega kaetult mõneks minutiks maitsestuma.
3. Klopi lahti munad, sega hulka piim ja maitsesta
4. Paneeri kalafileed munas ning rukkijahus
5. Prae kalafileed kuumal pannil õli ning või segus kuldpruunideks.
Juurde sobib tar-tar kaste.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Valge kala fileed, mis paneeritult rukkijahus saavad oma maitsele kerge leivamaitse
Koostisained
800 g | Heik |
100 g | Rukkijahu |
50 g | Piim (2,5%) |
2 tk | Muna |
Toiduõli | |
Sidrunipipar | |
Till (värske) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika kalast umbes 150g tükid.2. Maitsesta soola, sidrunipipra, sidrunimahla ja tilliga ning jäta kilega kaetult mõneks minutiks maitsestuma.
3. Klopi lahti munad, sega hulka piim ja maitsesta
4. Paneeri kalafileed munas ning rukkijahus
5. Prae kalafileed kuumal pannil õli ning või segus kuldpruunideks.
Juurde sobib tar-tar kaste.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi