1
Rukkijahus paneeritud hõbeheigifilee
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Kui vedelik keema läheb lisa samal ajal vispeldades rukkijahu.
3. Lase segul aegajalt segades mõni minut vaiksel kuumusel podiseda.
4. Tõsta pott pliidilt ning lase jahtuda.
5. Jahtunud mass vahusta miksrit kasutades õhuliseks.
6. Serveeri koos piima ning meelepäraste marjadega.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 10 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Lihtne ning maitsev magustoit
Koostisained
250 ml | Õunamahl |
250 ml | Vesi |
150 g | Rukkijahu |
70 g | Suhkur |
Valmistamine
1. Pane vesi, õunamahl ning suhkur keema.2. Kui vedelik keema läheb lisa samal ajal vispeldades rukkijahu.
3. Lase segul aegajalt segades mõni minut vaiksel kuumusel podiseda.
4. Tõsta pott pliidilt ning lase jahtuda.
5. Jahtunud mass vahusta miksrit kasutades õhuliseks.
6. Serveeri koos piima ning meelepäraste marjadega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi