0
Kartulid kodujuustu ja heeringaga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Eemalda heeringafileedelt nahk ning tükelda ka nemad.
3. Keeda munad ning pressi jahutatud ja kooritud munad kahvliga peeneks.
4. Haki hapukurgid ning sibulad.
5. Sega omavahel majonees ning hapukoor.
6. Sega kõik toiduained kokku ning maitsesta soovi korral soolaga.
7. Enne serveerimist lase veidi aega külmutuskapis maitsestuda.
Selle retsepti valmistamise aja juurde ei ole arvestatud peetide, kartulit ning porgandite keetmise aega.
Tweet
« Tagasi
- 12 portsjonit
- 30+10 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Maitsev salat, mille peategelasteks on heeringas ja peet.
Koostisained
6 tk | Kartul |
4 tk | Hapukurk |
3 tk | Heeringas (filee) |
3 tk | Peet (keedetud) |
3 tk | Porgand |
2 tk | Sibul |
3 tk | Muna |
300 ml | Majonees |
100 ml | Hapukoor (20%) |
Sool |
Valmistamine
1. Haki keedetud peedid, kartulid ning porgandid kuubikuteks.2. Eemalda heeringafileedelt nahk ning tükelda ka nemad.
3. Keeda munad ning pressi jahutatud ja kooritud munad kahvliga peeneks.
4. Haki hapukurgid ning sibulad.
5. Sega omavahel majonees ning hapukoor.
6. Sega kõik toiduained kokku ning maitsesta soovi korral soolaga.
7. Enne serveerimist lase veidi aega külmutuskapis maitsestuda.
Selle retsepti valmistamise aja juurde ei ole arvestatud peetide, kartulit ning porgandite keetmise aega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi