0
Kartulivorm hakkliha ning seentega
« Tagasi
0
kommentaari
2. Määri suurem küpsetusvorm korralikult võiga sisse.
3. Laos vormi põhja kartulikiht ja aseta sellele kiht räimefileed. Raputa peale pisut maitseaineid ning sibulat ja kata 3-4 supilusikatäie tomatipüreega.
4. Lao peale järgmine kiht kartuliviile, räime, maitseaineid ja sibulat. Tee seda seni, kuni vorm 4/5 ulatuses täis. Jäta pealmiseks kihiks kartulid, millele määri peale tomatipüree.
5. Klopi lahti 1 muna 200 ml piimaga ning vala muna-piimasegu vormile. Pane vormi peale mõned võitükid, kata vorm kaanega ning pane 250 kraadi juures 45 minutiks ahju.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lihtne ja soodne igapäevatoit.
Koostisained
700 g | Kartul (värske) |
400 g | Purustatud tomat (konserv) |
300 g | Räim |
200 ml | Piim (3,5%) |
1 tk | Sibul |
1 tk | Muna |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Viiluta kartulid umbes 2-3 mm paksuteks viiludeks ja haki sibul.2. Määri suurem küpsetusvorm korralikult võiga sisse.
3. Laos vormi põhja kartulikiht ja aseta sellele kiht räimefileed. Raputa peale pisut maitseaineid ning sibulat ja kata 3-4 supilusikatäie tomatipüreega.
4. Lao peale järgmine kiht kartuliviile, räime, maitseaineid ja sibulat. Tee seda seni, kuni vorm 4/5 ulatuses täis. Jäta pealmiseks kihiks kartulid, millele määri peale tomatipüree.
5. Klopi lahti 1 muna 200 ml piimaga ning vala muna-piimasegu vormile. Pane vormi peale mõned võitükid, kata vorm kaanega ning pane 250 kraadi juures 45 minutiks ahju.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi