0
Veisehakklihaga Beef Wellington
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
1. Riisi leotamise ajal haki sibul peeneks ning prae vaiksel kuumusel klaasjaks.
2. Lisa väikesteks kuubikuteks hakitud porgandid.
3. Kuumuta veel pisut ning lisa hakkliha.
4. Prae hakkliha küpseks ning maitsesta segu soola, pune ja värskelt purustatud pipraga.
5. Lisa purustatud tomatid ning maitsesta veelkord suhkru ja soolaga.
6. Lase segul vaiksel kuumusel, aegajalt segades, niikaua podiseda kuni tomatimass on vedelikust kolmandiku kaotanud.
7. Aseta riis soolaga maitsestatud vette keema. Vee hulk võiks ulatuda umbes 1 cm üle riisi pinna.
8. Kui vesi keema hakkab sega riis korra läbi ning keeda teda seejärel vaiksel kuumusel kuni vesi on ära aurustunud.
9. Sega ettevaatlikult kokku tomatimass ning riis ning serveeri koheselt.
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 20+20 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Toitev roog riisisõpradele
Koostisained
250 g | Riis (pikateraline) |
200 g | Hakkliha (veise) |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
Toiduõli | |
Pune e. oregano (kuivatatud) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Pane riis külma vette 20 minutiks likku. Peale leotamist pese riisi nii mitu korda, et temast ei eralduks enam piimjat värvust.1. Riisi leotamise ajal haki sibul peeneks ning prae vaiksel kuumusel klaasjaks.
2. Lisa väikesteks kuubikuteks hakitud porgandid.
3. Kuumuta veel pisut ning lisa hakkliha.
4. Prae hakkliha küpseks ning maitsesta segu soola, pune ja värskelt purustatud pipraga.
5. Lisa purustatud tomatid ning maitsesta veelkord suhkru ja soolaga.
6. Lase segul vaiksel kuumusel, aegajalt segades, niikaua podiseda kuni tomatimass on vedelikust kolmandiku kaotanud.
7. Aseta riis soolaga maitsestatud vette keema. Vee hulk võiks ulatuda umbes 1 cm üle riisi pinna.
8. Kui vesi keema hakkab sega riis korra läbi ning keeda teda seejärel vaiksel kuumusel kuni vesi on ära aurustunud.
9. Sega ettevaatlikult kokku tomatimass ning riis ning serveeri koheselt.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi