1
Pajaroog lambalihaga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Tükelda vahepeal ülejäänud köögiviljad ühesuurusteks kuubikuteks.
3. Koori tomatid. Selleks on kõige parem asetada need paarikümneks sekundiks kuuma vette, seejärel eemaldub koor kiirlet ja lihtsalt.
4. Haki küüslauk ja sibul peenemaks. Kuumuta neid poti põhjas oliivõlis klaasjaks.
5. Peale 20 minutit pressi kergelt käega baklaazhaanikuubikuid ja kalle eemaldunud vedelik ära.
6. Lisa potti baklazhaan ja suvikõrvits, paprikad ja kõige lõpuks kooritud tomatid.
7. Lisa peenemaks hakitud ürdid ja maitseained, hauta keskmisel tulel, kuni köögiviljad on pehmed.
Sobib iseseisva taimeroana või lisandina nt veise - või pardiliha kõrvale.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
See maitseküllane taimetoit on kas iseseisev roog või lisand liha juurde
Koostisained
400 g | Suvikõrvits |
200 g | Baklažaan |
2 tk | Paprika (punane) |
1 tk | Paprika (kollane) |
2 tk | Sibul |
1 tk | Sibul (punane) |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
4 tk | Tomat |
Oliivõli | |
Pipar (must) | |
Sool | |
Petersell | |
Tüümian (värske) |
Valmistamine
1. Pese ja tükelda baklazhaan kuubikuteks. Maitsesta kuubikud soolaga ja jäta 20 miutiks seisma, et sool tõmbaks üleliigset vedelikku baklazhaanist välja.2. Tükelda vahepeal ülejäänud köögiviljad ühesuurusteks kuubikuteks.
3. Koori tomatid. Selleks on kõige parem asetada need paarikümneks sekundiks kuuma vette, seejärel eemaldub koor kiirlet ja lihtsalt.
4. Haki küüslauk ja sibul peenemaks. Kuumuta neid poti põhjas oliivõlis klaasjaks.
5. Peale 20 minutit pressi kergelt käega baklaazhaanikuubikuid ja kalle eemaldunud vedelik ära.
6. Lisa potti baklazhaan ja suvikõrvits, paprikad ja kõige lõpuks kooritud tomatid.
7. Lisa peenemaks hakitud ürdid ja maitseained, hauta keskmisel tulel, kuni köögiviljad on pehmed.
Sobib iseseisva taimeroana või lisandina nt veise - või pardiliha kõrvale.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi