Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 2


  • 8 portsjonit
  • 30+60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Vene köögist pärinev supp, mis sisaldab kõigele muule lisaks ka tangu ning hapukurki.


Koostisained

400 g Sealiha
100 g Kruubid
10 g Või
3 tk Kartul
3 tk Hapukurk
2 tk Porgand
1 tk Sibul
3 tk Loorberileht
Rapsiõli
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Aseta lihatükk külma vette ning pane keema. Koori tekkiv vaht ning lisa kruubid.
2. Maitsesta supileent loorberi, soola ning pipraga.
3. Prae hakitud sibulad ning porgandid või ja õli segus küpseks ning lisa nad supileemele.
4. Lõigu kooritud kartulid suupärasteks tükkideks.
5. Eemalda supist valminud liha ning kalla leeme sisse kartulitükid.
6. Liha jahtumise ajal haki hapukurk väikesteks tükikesteks.
7. Kui kartulid, kruubid ning porgandid on pehmed lisa hakitud hapukurk.
8. Lase mõni minut veel supil podiseda. Lõigu sellel ajal liha kuubikuteks ning lisa supileemele.
9. Maitsesta soolaga ning kalla soovi korral juurde maitse järgi hapukurgi vedelikku.
10. Serveeri hapukoore ning soovi korral maitserohelisega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi