6
Seljanka
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Maitsesta supileent loorberi, soola ning pipraga.
3. Prae hakitud sibulad ning porgandid või ja õli segus küpseks ning lisa nad supileemele.
4. Lõigu kooritud kartulid suupärasteks tükkideks.
5. Eemalda supist valminud liha ning kalla leeme sisse kartulitükid.
6. Liha jahtumise ajal haki hapukurk väikesteks tükikesteks.
7. Kui kartulid, kruubid ning porgandid on pehmed lisa hakitud hapukurk.
8. Lase mõni minut veel supil podiseda. Lõigu sellel ajal liha kuubikuteks ning lisa supileemele.
9. Maitsesta soolaga ning kalla soovi korral juurde maitse järgi hapukurgi vedelikku.
10. Serveeri hapukoore ning soovi korral maitserohelisega.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 30+60 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Vene köögist pärinev supp, mis sisaldab kõigele muule lisaks ka tangu ning hapukurki.
Koostisained
400 g | Sealiha |
100 g | Kruubid |
10 g | Või |
3 tk | Kartul |
3 tk | Hapukurk |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
3 tk | Loorberileht |
Rapsiõli | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Aseta lihatükk külma vette ning pane keema. Koori tekkiv vaht ning lisa kruubid.2. Maitsesta supileent loorberi, soola ning pipraga.
3. Prae hakitud sibulad ning porgandid või ja õli segus küpseks ning lisa nad supileemele.
4. Lõigu kooritud kartulid suupärasteks tükkideks.
5. Eemalda supist valminud liha ning kalla leeme sisse kartulitükid.
6. Liha jahtumise ajal haki hapukurk väikesteks tükikesteks.
7. Kui kartulid, kruubid ning porgandid on pehmed lisa hakitud hapukurk.
8. Lase mõni minut veel supil podiseda. Lõigu sellel ajal liha kuubikuteks ning lisa supileemele.
9. Maitsesta soolaga ning kalla soovi korral juurde maitse järgi hapukurgi vedelikku.
10. Serveeri hapukoore ning soovi korral maitserohelisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi