0
Õhkõrn rabarberikook
« Tagasi
0
kommentaari
2. Kui rabarberikeedis on jahtunud, siis vala see blenderisse. Lisa maasikad ja püreesta. Maitse ja kui vaja, lisa suhkrut.
3. Valmista sorbee jäätisemasinas. Seejärel tõsta segu karpi ja aseta paariks tunniks sügavkülma.
4. Veereta jäätisekulbiga pallid ja serveeri.
Kui ei ole parajasti hooaeg, võib alati kasutada sügavkülmutatud rabarbereid ja maasikaid või maasika toormoosi. Kui kasutad toormoosi, siis lisa suhkrut vähem.
Jäätisemasina puudumisel vala segu blenderist suuremasse karpi ja aseta sügavkülma. Tunni möödudes sega vispli või mikseriga läbi, et ei tekiks jääkristalle. Korda tegevust veel kaks korda iga poole tunni järel. Seejärel lase veel tund või paar külmuda enne serveerimist.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Hapukasmagus ja kreemjas sorbett maasikatest ja rabarberist, mida võiks sööma jäädagi.
Koostisained
400 g | Maasikas |
3 tk | Rabarber |
200 g | Suhkur |
1 dl | Vesi |
Valmistamine
1. Pese ja tükelda rabarber. Aseta potti koos vee ja suhkruga ning keeda madalal tulel pehmeks. Lase jahtuda.2. Kui rabarberikeedis on jahtunud, siis vala see blenderisse. Lisa maasikad ja püreesta. Maitse ja kui vaja, lisa suhkrut.
3. Valmista sorbee jäätisemasinas. Seejärel tõsta segu karpi ja aseta paariks tunniks sügavkülma.
4. Veereta jäätisekulbiga pallid ja serveeri.
Kui ei ole parajasti hooaeg, võib alati kasutada sügavkülmutatud rabarbereid ja maasikaid või maasika toormoosi. Kui kasutad toormoosi, siis lisa suhkrut vähem.
Jäätisemasina puudumisel vala segu blenderist suuremasse karpi ja aseta sügavkülma. Tunni möödudes sega vispli või mikseriga läbi, et ei tekiks jääkristalle. Korda tegevust veel kaks korda iga poole tunni järel. Seejärel lase veel tund või paar külmuda enne serveerimist.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi