0
Tuunikala pirukas
« Tagasi
0
kommentaari
1. Haki kausis tahke ja külm või.
2. Lisa jahu, millele soovi korral võid lisada näputosatäis soola.
2. Lisa külm vesi.
3. Sega taigen käe vahel kiirelt ühtlaseks massiks.
4. Mähi taigen toidukilesse ning pista umbes tunniks külmkappi tahkuma.
2. Määri 24 cm koogivorm võiga või kata servad ja põhi küpsetuspaberiga.
3. Pressi taigen ühtlase õhukese kihina vormi laiali, nii, et servad oleksid ca 3 cm kõrgused.
4. Pane koogivorm taignaga 10-15 minutiks külmkappi ootele.
Täidis:
5. Lõika peekon (või sink) ja väiksem sibul väiksemateks kuubikuteks, pane kuumale pannile ning kuumuta paar minutit.
6. Klopi kausis lahti munad ja lisa kohvikoor.
7. Riivi Cheddari juust ja lisa see muna-kooresegu sisse.
8. Lisa segule ka praetud peekon ning sibul, sega täidis ühtlaseks massiks.
9. Vala täidis koogivormi taigna sisse ning jälgi, et täidis ei läheks üle taignaäärte.
10. Pane koogivorm 220 C kuuma ahju ning küpseta 35-40 minutit.
Serveerida võid nii soojalt kui ka külmalt. Võid lisada täidisesse mõne sobiliku vürtsi, kuid Quiche Lorraine´le annab suurepärase maitse sibula, peekoni ning Cheddari kombineeritud maitse.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Klassikaline lahtise täidisega soolane Prantsuse pirukas
Koostisained
150 g | Jahu (nisu) |
150 g | Peekon |
125 g | Juust (cheddar) |
100 g | Või |
100 ml | Kohvikoor (10%) |
5 tk | Muna |
3 spl | Vesi |
1 tk | Sibul |
Sool |
Valmistamine
Põhi:1. Haki kausis tahke ja külm või.
2. Lisa jahu, millele soovi korral võid lisada näputosatäis soola.
2. Lisa külm vesi.
3. Sega taigen käe vahel kiirelt ühtlaseks massiks.
4. Mähi taigen toidukilesse ning pista umbes tunniks külmkappi tahkuma.
2. Määri 24 cm koogivorm võiga või kata servad ja põhi küpsetuspaberiga.
3. Pressi taigen ühtlase õhukese kihina vormi laiali, nii, et servad oleksid ca 3 cm kõrgused.
4. Pane koogivorm taignaga 10-15 minutiks külmkappi ootele.
Täidis:
5. Lõika peekon (või sink) ja väiksem sibul väiksemateks kuubikuteks, pane kuumale pannile ning kuumuta paar minutit.
6. Klopi kausis lahti munad ja lisa kohvikoor.
7. Riivi Cheddari juust ja lisa see muna-kooresegu sisse.
8. Lisa segule ka praetud peekon ning sibul, sega täidis ühtlaseks massiks.
9. Vala täidis koogivormi taigna sisse ning jälgi, et täidis ei läheks üle taignaäärte.
10. Pane koogivorm 220 C kuuma ahju ning küpseta 35-40 minutit.
Serveerida võid nii soojalt kui ka külmalt. Võid lisada täidisesse mõne sobiliku vürtsi, kuid Quiche Lorraine´le annab suurepärase maitse sibula, peekoni ning Cheddari kombineeritud maitse.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi