5
Ülepanni pannkoogid
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Aseta riivsai piimaga ligunema.
3. Puhasta ja tükelda sibul.
4. Riivi porgand, kartul ja peet jämeda riiviga peeneks.
5. Aseta kõik komponendid ühte kaussi kokku, lisa muna, piimaga riivsai ja maitsesta soola ning värskelt purustatu pipraga.
6. Vormi saadud massist väikesed pannkoogid ja prae rasvaines mõlemalt poolt.
7. Serveeri soojalt hapukoore või küüslaugukastmega. Sobib ideaalselt ka praelisandiks.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 1h+35 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Mõnusalt mahlased pannkoogid, milles põhirõhk peedil
Koostisained
500 g | Peet (värske) |
400 g | Porgand |
350 g | Kartul |
250 g | Riivsai |
150 g | Piim (2,5%) |
2 tk | Muna |
Toiduõli | |
Tüümian (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda punapeet pehmeks ning jahuta.2. Aseta riivsai piimaga ligunema.
3. Puhasta ja tükelda sibul.
4. Riivi porgand, kartul ja peet jämeda riiviga peeneks.
5. Aseta kõik komponendid ühte kaussi kokku, lisa muna, piimaga riivsai ja maitsesta soola ning värskelt purustatu pipraga.
6. Vormi saadud massist väikesed pannkoogid ja prae rasvaines mõlemalt poolt.
7. Serveeri soojalt hapukoore või küüslaugukastmega. Sobib ideaalselt ka praelisandiks.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi