Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Punased pannkoogid

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 1h+35 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mõnusalt mahlased pannkoogid, milles põhirõhk peedil


Koostisained

500 g Peet (värske)
400 g Porgand
350 g Kartul
250 g Riivsai
150 g Piim (2,5%)
2 tk Muna
Toiduõli
Tüümian (kuivatatud)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Keeda punapeet pehmeks ning jahuta.
2. Aseta riivsai piimaga ligunema.
3. Puhasta ja tükelda sibul.
4. Riivi porgand, kartul ja peet jämeda riiviga peeneks.
5. Aseta kõik komponendid ühte kaussi kokku, lisa muna, piimaga riivsai ja maitsesta soola ning värskelt purustatu pipraga.
6. Vormi saadud massist väikesed pannkoogid ja prae rasvaines mõlemalt poolt.
7. Serveeri soojalt hapukoore või küüslaugukastmega. Sobib ideaalselt ka praelisandiks.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi