Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
1.

Retseptikogu - head kodused söögid!

Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Punapeedikotletid

« Tagasi

0 0 1


  • 10 portsjonit
  • 30+20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Maitsvad ning mahlased kotletid, mille sisse on lisatud peeti


Koostisained

1 kg Hakkliha (segu)
400 g Peet (keedetud)
200 g Sibul
150 g Sai ( viilutatud)
50 g Riivsai
30 g Küüslauk
3 tk Muna
1 spl Kartulitärklis
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Keeda punapeet (või osta poest valmiskujul), jahuta, puhasta ning riivi.
2. Aseta sai külma veega kaetult seisma, mõne aja möödudes pigista sai kuivaks ning purusta köögikombainis (selle puudumisel, sobib ka hakklihamasin).
3. Puhasta sibul ja küüslauk ning haki väiksemaks.
4. Sega kõik toiduained kokku ühtlaseks taignaks ja maitsesta.
5. Vormi hakkmassist käte vahel kotletid.
6. Paneeri kergelt riivsaias ja küpseta eelsoojendatud pannil või tõsta kotletid küpsetuspaberiga ahjupannile ja küpseta 15-20 minutit 200-kraadi juures.

  

Kommentaarid

Kristel ütleb:Küpsetasin ühe tegemise ajal osad ahjus ja osad pannil. Tulemus täiesti erinev. Ahjus tehtud olid peale valmimist sellised roosakas-lillakad, pannil tehtutel domineeris hakkliha hallikus. Ja ka maitse osas olid nad erinevad, ahjus tehtud jäid maitsvamad. Samas tegin ahjus kauem kui retseptis ette antud 15-20 minutit. Soovitan proovida erinevaid variante :)11.01.2013 @ 10:31


Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi