1
Porgandikotletid
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
1
kommentaari
2. Aseta sai külma veega kaetult seisma, mõne aja möödudes pigista sai kuivaks ning purusta köögikombainis (selle puudumisel, sobib ka hakklihamasin).
3. Puhasta sibul ja küüslauk ning haki väiksemaks.
4. Sega kõik toiduained kokku ühtlaseks taignaks ja maitsesta.
5. Vormi hakkmassist käte vahel kotletid.
6. Paneeri kergelt riivsaias ja küpseta eelsoojendatud pannil või tõsta kotletid küpsetuspaberiga ahjupannile ja küpseta 15-20 minutit 200-kraadi juures.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 30+20 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Maitsvad ning mahlased kotletid, mille sisse on lisatud peeti
Koostisained
1 kg | Hakkliha (segu) |
400 g | Peet (keedetud) |
200 g | Sibul |
150 g | Sai ( viilutatud) |
50 g | Riivsai |
30 g | Küüslauk |
3 tk | Muna |
1 spl | Kartulitärklis |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda punapeet (või osta poest valmiskujul), jahuta, puhasta ning riivi.2. Aseta sai külma veega kaetult seisma, mõne aja möödudes pigista sai kuivaks ning purusta köögikombainis (selle puudumisel, sobib ka hakklihamasin).
3. Puhasta sibul ja küüslauk ning haki väiksemaks.
4. Sega kõik toiduained kokku ühtlaseks taignaks ja maitsesta.
5. Vormi hakkmassist käte vahel kotletid.
6. Paneeri kergelt riivsaias ja küpseta eelsoojendatud pannil või tõsta kotletid küpsetuspaberiga ahjupannile ja küpseta 15-20 minutit 200-kraadi juures.
Tweet
Kommentaarid
Kristel ütleb:Küpsetasin ühe tegemise ajal osad ahjus ja osad pannil. Tulemus täiesti erinev. Ahjus tehtud olid peale valmimist sellised roosakas-lillakad, pannil tehtutel domineeris hakkliha hallikus. Ja ka maitse osas olid nad erinevad, ahjus tehtud jäid maitsvamad. Samas tegin ahjus kauem kui retseptis ette antud 15-20 minutit. Soovitan proovida erinevaid variante :)
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi