0
Pikkpoiss
« Tagasi
3
kommentaari
2. Riivi keedetud peet jämedama riiviga
3. Pane kaussi 500g hakkliha , natuke riivsaia, sool, pipar, 2 muna- sega kõik segamini
4.Võta 1/2 riivitud peedi hulgast ning lisa hakklihasegule
5. Sõtku kätega segu ühtlaseks massiks ning vormi endale sobiliku suurusega pätsikesed
6. Jäta u 10 minutiks seisma
7. Pane ahju küpsema. Olenevalt ahjust, u 180 kraadi juures 30-40min
8.Samal ajal prae või sees minikapsad, maitsesta basiiliku ja soolaga
Kui Pikkpoiss valmis, serveeri koos kapsaste ja riivitud peedi salatiga.
Tweet
« Tagasi
3
kommentaari
Kiire kuid maitsev ja tervislik toit, maitseb kogu perele!
Koostisained
500 g | Hakkliha (segu) |
2 tk | Muna |
500 g | Peet (värske) |
3 tl | Toiduõli |
2 g | Sool |
2 g | Pipar |
200 g | Minikapsas |
Basiilik (värske) |
Valmistamine
1. Keeda 3 pisemat või 1 suurem punapeet2. Riivi keedetud peet jämedama riiviga
3. Pane kaussi 500g hakkliha , natuke riivsaia, sool, pipar, 2 muna- sega kõik segamini
4.Võta 1/2 riivitud peedi hulgast ning lisa hakklihasegule
5. Sõtku kätega segu ühtlaseks massiks ning vormi endale sobiliku suurusega pätsikesed
6. Jäta u 10 minutiks seisma
7. Pane ahju küpsema. Olenevalt ahjust, u 180 kraadi juures 30-40min
8.Samal ajal prae või sees minikapsad, maitsesta basiiliku ja soolaga
Kui Pikkpoiss valmis, serveeri koos kapsaste ja riivitud peedi salatiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi