Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Punapeedi-hakkliha pikkpoiss minikapsastega

« Tagasi

2 1 3


  • 4 portsjonit
  • 50 min

Autor:

Tegid seda toitu?


3
kommentaari

Kiire kuid maitsev ja tervislik toit, maitseb kogu perele!


Koostisained

500 g Hakkliha (segu)
2 tk Muna
500 g Peet (värske)
3 tl Toiduõli
2 g Sool
2 g Pipar
200 g Minikapsas
Basiilik (värske)

Valmistamine

1. Keeda 3 pisemat või 1 suurem punapeet
2. Riivi keedetud peet jämedama riiviga
3. Pane kaussi 500g hakkliha , natuke riivsaia, sool, pipar, 2 muna- sega kõik segamini
4.Võta 1/2 riivitud peedi hulgast ning lisa hakklihasegule
5. Sõtku kätega segu ühtlaseks massiks ning vormi endale sobiliku suurusega pätsikesed
6. Jäta u 10 minutiks seisma
7. Pane ahju küpsema. Olenevalt ahjust, u 180 kraadi juures 30-40min
8.Samal ajal prae või sees minikapsad, maitsesta basiiliku ja soolaga

Kui Pikkpoiss valmis, serveeri koos kapsaste ja riivitud peedi salatiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi