0
Riisiroog hakklihaga
« Tagasi
1
kommentaari
2. Keeda riis pehmeks, pese jooksva vee all ja jäta sõelale nõrguma, et eemalduks liigne vedelik
3. Prae eelsoojendatud pannil riivitud porgand, tükeldatud sibul ja väiksemaks hakitud suitupeekon
4. Mõne aja pärast lisa riivitud peet ja keeduriis
5. Prae omavahel hoolikalt segades kõik koostisosad ning maitsesta maitseainete ning sojaga
6. Serveeri soojalt koos külma kastmega
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Omapärase välimusega roog riisist ja peedist
Koostisained
450 g | Peet (värske) |
250 g | Riis (sõmer) |
250 g | Porgand |
200 g | Peekon (suitsutatud) |
150 g | Sibul |
Sojakaste (hele) | |
Puna e. oregano (kuivatatud) | |
Tüümian (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda punapeet, jahuta ja riivi2. Keeda riis pehmeks, pese jooksva vee all ja jäta sõelale nõrguma, et eemalduks liigne vedelik
3. Prae eelsoojendatud pannil riivitud porgand, tükeldatud sibul ja väiksemaks hakitud suitupeekon
4. Mõne aja pärast lisa riivitud peet ja keeduriis
5. Prae omavahel hoolikalt segades kõik koostisosad ning maitsesta maitseainete ning sojaga
6. Serveeri soojalt koos külma kastmega
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi