Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Punane riisiroog

« Tagasi

0 0 1


  • 4 portsjonit
  • 20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Omapärase välimusega roog riisist ja peedist


Koostisained

450 g Peet (värske)
250 g Riis (sõmer)
250 g Porgand
200 g Peekon (suitsutatud)
150 g Sibul
Sojakaste (hele)
Puna e. oregano (kuivatatud)
Tüümian (kuivatatud)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Keeda punapeet, jahuta ja riivi
2. Keeda riis pehmeks, pese jooksva vee all ja jäta sõelale nõrguma, et eemalduks liigne vedelik
3. Prae eelsoojendatud pannil riivitud porgand, tükeldatud sibul ja väiksemaks hakitud suitupeekon
4. Mõne aja pärast lisa riivitud peet ja keeduriis
5. Prae omavahel hoolikalt segades kõik koostisosad ning maitsesta maitseainete ning sojaga
6. Serveeri soojalt koos külma kastmega

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi