0
Hapukapsa borš suitsuvorstiga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Lisa puhastatud ning väikesteks kuubikuteks tükeldatud porgandid.
3. Sega hulka tomatipasta ning kuumuta veel pisut.
4. Aseta liha külma veega keema ning koori lihast tekkiv vaht.
5. Lisa loorber, mõned pipraterad ning sool.
6. Keeda liha kuni pehmenemiseni ning lisa seejärel sibula-porgandi segu, kruubid ning kapsas.
7. Maitsesta vajadusel veelkord suhkru ning soolaga.
8. Nüüd lase supil vaiksel kuumusel 2 tundi podiseda.
9. Võta liha välja, lõika tükikesteks ning pane tagasi potti.
10. Enne serveerimist puista supp üle peterselliga ning soovi korral lisa hapukoort.
Ps. Supi muudab tõeliselt heaks tõeliselt hea hapukapsas. Selleks kasuta korraliku, krõmpsuva struktuuri ning paraja hapususega hapukapsasorte.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 20+180 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Pisut teistmoodi hapukapsasupp.
Koostisained
700 g | Hapukapsas |
400 g | Sealiha |
100 ml | Odrakruup |
3 tk | Porgand |
2 tk | Sibul |
2 spl | Tomatipasta |
30 g | Või |
3 tk | Loorberileht |
Toiduõli | |
Petersell | |
Suhkur | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Prae või ja õli segus hakitud sibulad klaasjaks.2. Lisa puhastatud ning väikesteks kuubikuteks tükeldatud porgandid.
3. Sega hulka tomatipasta ning kuumuta veel pisut.
4. Aseta liha külma veega keema ning koori lihast tekkiv vaht.
5. Lisa loorber, mõned pipraterad ning sool.
6. Keeda liha kuni pehmenemiseni ning lisa seejärel sibula-porgandi segu, kruubid ning kapsas.
7. Maitsesta vajadusel veelkord suhkru ning soolaga.
8. Nüüd lase supil vaiksel kuumusel 2 tundi podiseda.
9. Võta liha välja, lõika tükikesteks ning pane tagasi potti.
10. Enne serveerimist puista supp üle peterselliga ning soovi korral lisa hapukoort.
Ps. Supi muudab tõeliselt heaks tõeliselt hea hapukapsas. Selleks kasuta korraliku, krõmpsuva struktuuri ning paraja hapususega hapukapsasorte.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi