Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Punane hapukapsasupp

« Tagasi

0 0 1


  • 10 portsjonit
  • 20+180 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Pisut teistmoodi hapukapsasupp.


Koostisained

700 g Hapukapsas
400 g Sealiha
100 ml Odrakruup
3 tk Porgand
2 tk Sibul
2 spl Tomatipasta
30 g Või
3 tk Loorberileht
Toiduõli
Petersell
Suhkur
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Prae või ja õli segus hakitud sibulad klaasjaks.
2. Lisa puhastatud ning väikesteks kuubikuteks tükeldatud porgandid.
3. Sega hulka tomatipasta ning kuumuta veel pisut.
4. Aseta liha külma veega keema ning koori lihast tekkiv vaht.
5. Lisa loorber, mõned pipraterad ning sool.
6. Keeda liha kuni pehmenemiseni ning lisa seejärel sibula-porgandi segu, kruubid ning kapsas.
7. Maitsesta vajadusel veelkord suhkru ning soolaga.
8. Nüüd lase supil vaiksel kuumusel 2 tundi podiseda.
9. Võta liha välja, lõika tükikesteks ning pane tagasi potti.
10. Enne serveerimist puista supp üle peterselliga ning soovi korral lisa hapukoort.

Ps. Supi muudab tõeliselt heaks tõeliselt hea hapukapsas. Selleks kasuta korraliku, krõmpsuva struktuuri ning paraja hapususega hapukapsasorte.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi