0
Iiri supp
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Lisa kuubikuteks lõigatud porgandid ning prae veel mõni minut.
3. Kalla juurde tomatikonserv ning maitsesta saadud segu pune, soola, purustatud pipra ning suhkruga.
4. Lase tomatimassil vaiksel kuumusel, teda aegajalt segades, umbes 20 minutit podiseda.
5. Vahepeal koori kartulid ning lõigu nad suupärasteks kuubikuteks.
6. Pane kartulid vette keema ning lisa tomatimass.
7. Puhasta pann ning prae lihaviilud, maitsestades neid soola ning musta purustatud pipraga. Tõsta lihaviilud supileeme sisse keema.
9. Lisa suppi loorberilehed ning maitsesta veelkord soola, suhkru ning musta pipraga.
10. Enne supi lõplikku valmimist lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud hapukurgid.
11. Kui supp on valmis tõsta lihaviilud välja, lõigu nad väikesteks tükkideks ning kalla suppi tagasi.
12. Lase mõni minut supil maitsestuda ning lase seejärel hea maitsta.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 30+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Lihtne ning maitsev argipäevasupp
Koostisained
200 g | Sealiha (minutipihv) |
4 tk | Kartul |
2 tk | Hapukurk |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
3 tk | Loorberileht |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
Pune e. oregano (kuivatatud) | |
Või | |
Toiduõli | |
Suhkur | |
Terapipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki kooritud sibul väikesteks tükkideks ning prae neid mõni minut kuumal pannil või ja õli segus.2. Lisa kuubikuteks lõigatud porgandid ning prae veel mõni minut.
3. Kalla juurde tomatikonserv ning maitsesta saadud segu pune, soola, purustatud pipra ning suhkruga.
4. Lase tomatimassil vaiksel kuumusel, teda aegajalt segades, umbes 20 minutit podiseda.
5. Vahepeal koori kartulid ning lõigu nad suupärasteks kuubikuteks.
6. Pane kartulid vette keema ning lisa tomatimass.
7. Puhasta pann ning prae lihaviilud, maitsestades neid soola ning musta purustatud pipraga. Tõsta lihaviilud supileeme sisse keema.
9. Lisa suppi loorberilehed ning maitsesta veelkord soola, suhkru ning musta pipraga.
10. Enne supi lõplikku valmimist lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud hapukurgid.
11. Kui supp on valmis tõsta lihaviilud välja, lõigu nad väikesteks tükkideks ning kalla suppi tagasi.
12. Lase mõni minut supil maitsestuda ning lase seejärel hea maitsta.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi