0
Sea sisefilee spinatipadjal
« Tagasi
Allikas: Liharaamat
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Sega omavahel kokku maitseained (vajadusel sool) ning hõõru liha nendega sisse.
3. Punu liha patsiks ning kinnita otsad hambaorkidega.
4. Pruunista liha ohtras õlis pannil.
5. Aseta roog 160C juurde ahju küpsema.
6. Küpsetamise aeg on umbes 20 minutit või kuni hambaorgiga liha torgates pole temast väljuv mahl punane.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 10+30 min
Allikas: Liharaamat
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Sisefileest valmistatud mahlane roog.
Koostisained
600 g | Sealiha (sisefilee) |
30 ml | Rapsiõli |
Liha üldmaitseaine | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika sisefilee pikuti kolmeks.2. Sega omavahel kokku maitseained (vajadusel sool) ning hõõru liha nendega sisse.
3. Punu liha patsiks ning kinnita otsad hambaorkidega.
4. Pruunista liha ohtras õlis pannil.
5. Aseta roog 160C juurde ahju küpsema.
6. Küpsetamise aeg on umbes 20 minutit või kuni hambaorgiga liha torgates pole temast väljuv mahl punane.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi