0
Kartuli-õuna-kana püreesupp
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Prae hakitud porru paksupõhjalises potis, või ja õli segus küpseks.
3. Lisa kooritud ning tükikesteks lõigatud kartulid.
4. Kata kartuli-porru segu veega, maitsesta soolaga ning lase segul podiseda.
5. Kui kartulid on pehmeks keenud võta uus pott ning kalla sinna sõela kasutades keeduvedelik.
6. Nüüd tuleb hakata keeduvedeliku juurde läbi sõela suruma kartuli-porrumassi.
7. Kui see tehtud lisa kohvikoor ning kuumuta supp soojaks.
Serveeri näiteks koos juustusaiadega.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 15+ 40 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Meeldiv, mahedamaitseline eelroog.
Koostisained
500 g | Porrulauk |
500 g | Kartul |
200 ml | Kohvikoor (10%) |
30 g | Või |
Toiduõli | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta ning haki porru.2. Prae hakitud porru paksupõhjalises potis, või ja õli segus küpseks.
3. Lisa kooritud ning tükikesteks lõigatud kartulid.
4. Kata kartuli-porru segu veega, maitsesta soolaga ning lase segul podiseda.
5. Kui kartulid on pehmeks keenud võta uus pott ning kalla sinna sõela kasutades keeduvedelik.
6. Nüüd tuleb hakata keeduvedeliku juurde läbi sõela suruma kartuli-porrumassi.
7. Kui see tehtud lisa kohvikoor ning kuumuta supp soojaks.
Serveeri näiteks koos juustusaiadega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi