Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Püreesupp porrust ning kartulitest

« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 15+ 40 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Meeldiv, mahedamaitseline eelroog.


Koostisained

500 g Porrulauk
500 g Kartul
200 ml Kohvikoor (10%)
30 g Või
Toiduõli
Sool

Valmistamine

1. Puhasta ning haki porru.
2. Prae hakitud porru paksupõhjalises potis, või ja õli segus küpseks.
3. Lisa kooritud ning tükikesteks lõigatud kartulid.
4. Kata kartuli-porru segu veega, maitsesta soolaga ning lase segul podiseda.
5. Kui kartulid on pehmeks keenud võta uus pott ning kalla sinna sõela kasutades keeduvedelik.
6. Nüüd tuleb hakata keeduvedeliku juurde läbi sõela suruma kartuli-porrumassi.
7. Kui see tehtud lisa kohvikoor ning kuumuta supp soojaks.

Serveeri näiteks koos juustusaiadega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi