1
Punane aedviljasupp
« Tagasi
3
kommentaari
2. Lõika porgandid õhemateks viiludeks ning kartulid natuke suuremateks kuubikuteks, haki sibul.
3. Pane aedviljad potti ning vala vett nii palju, et viimased oleksid täpselt kaetud.
4. Lisa soola.
5. Samal ajal haki till
6. Keeda, kuni kõik aedviljad on pehmed ning püreeri saumikseriga.
7. Sega kuuma supi sisse toorjuust, kuni see on täiesti sulanud.
7. Maitsesta sidrunist pigistatud mahlaga ja tilliga. Huvitavama maitse saad, kui lisad supile ka pisut jahvatatud sidrunheina.
Tweet
« Tagasi
3
kommentaari
Sellele lihtsale aedviljasupile annab mõnusat hapukat maitset sidrunimahl
Koostisained
100 g | Põlduba (kaunadeta) |
100 g | Toorjuust |
6 tk | Kartul |
3 tk | Porgand |
1 tk | Sibul (suur) |
Till (värske) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori ja puhasta aedviljad.2. Lõika porgandid õhemateks viiludeks ning kartulid natuke suuremateks kuubikuteks, haki sibul.
3. Pane aedviljad potti ning vala vett nii palju, et viimased oleksid täpselt kaetud.
4. Lisa soola.
5. Samal ajal haki till
6. Keeda, kuni kõik aedviljad on pehmed ning püreeri saumikseriga.
7. Sega kuuma supi sisse toorjuust, kuni see on täiesti sulanud.
7. Maitsesta sidrunist pigistatud mahlaga ja tilliga. Huvitavama maitse saad, kui lisad supile ka pisut jahvatatud sidrunheina.
Tweet
Kommentaarid
Laine Saul ütleb:Minul küsimus põldoa kohta,kas konservuba,leotatud või toores uba?
kaarel ütleb:Tere Rita.
Tänud tähelepaneku eest! Õige kogus on ikka 100 g. Viga on nüüdseks parandatud.
Rita ütleb:hei, kas tõesti 100 spl toorjuustu?
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi