3
Püreesupp põldubadega
« Tagasi
3
kommentaari
2. Koori sibul ja küüslauguküüned ning haki peeneks
3. Vala potti vesi ja pane kartul, sibul ja küüslauk potti keema
4. Lisa keevasse vette puljongikuubik
5. Keeda kuni kartul on pehme
6. Samal ajal koori peet ja lõika kuubikuteks
7. Vala peedikuubikud keedetud kartulite ja sibula-küüslaugu juurde potti. Lisa veiniäädikas
8. Keeda veel paar minutit ja maitsesta
9. Püreeri saumikseriga, lisa kohvikoor ja lase veel korraks keema. Serveeri koos maitserohelise või hapukoorega
Tweet
« Tagasi
3
kommentaari
See mõnus ja sametine püreesupp valmib kiirelt ning näeb koos musta leivaga lauale serveerituna rõõmus ja pidulik välja!
Koostisained
250 g | Kartul |
0.5 kg | Peet (keedetud) |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul |
200 ml | Kohvikoor (10%) |
0.7 l | Vesi |
1 spl | Veiniäädikas |
1 tk | Puljongikuubik (köögivilja) |
1 tl | Basiilik (kuivatatud) |
0.5 tl | Tüümian (kuivatatud) |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks.2. Koori sibul ja küüslauguküüned ning haki peeneks
3. Vala potti vesi ja pane kartul, sibul ja küüslauk potti keema
4. Lisa keevasse vette puljongikuubik
5. Keeda kuni kartul on pehme
6. Samal ajal koori peet ja lõika kuubikuteks
7. Vala peedikuubikud keedetud kartulite ja sibula-küüslaugu juurde potti. Lisa veiniäädikas
8. Keeda veel paar minutit ja maitsesta
9. Püreeri saumikseriga, lisa kohvikoor ja lase veel korraks keema. Serveeri koos maitserohelise või hapukoorega
Tweet
Kommentaarid
Annika Soa ütleb:Ma isegi kaunistaks seda mõne kribala sinihallitusjuustu või kitsejuutuga. Peet ja juust koos on imehead :)
Meret Abel ütleb:Väga meeldis! Mõnus pehme maitse ja kui süüa koos hapukoorega, maitseb kui borš.
LJUBOV NIITMÄE ütleb:veel pole teinud ,aga proovin kindlasti
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi