0
Sorrento kana
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Lisa väikesteks kuubikuteks hakitud paprika.
3. Lase segul paar minutit praadida ning lisa hakitud küüslauk.
4. 2-3 minuti pärast lisa purustatud tomatid ning vein.
5. Maitsesta kaste suhkru, soola, pune ning hakitud basiilikuga.
6. Lase kastmel mõnda aega, aegajalt teda segades, podiseda ning lisa siis 2 tl Dijoni sinepit ning 2 spl mett.
7. Viiluta baklašaanid ning raputa nad üle soolaga. Umbes 15 minuti pärast pese baklašaanidelt tekkinud vesi ning kuivata nad majapidamise paberiga. Tõsta baklašaanid mõneks ajaks kõrvale.
8. Nüüd prae kanakintsud.
9. Praadimise ajal sega tassis omavahel ülejäänud sinep ja mesi. Maitsesta segu soolaga ning nirista ühelt poolt praetud kanakintsudele.
10. Keera kuumus panni all väiksemaks ning lase kintsudel kaane all pannil praadida.
11. Peale 5-10 minutist praadimist tõsta kintsud kastmesse.
12. Puhasta pann ning prae ohtras õlis väiksemateks sektoriteks lõigatud baklašaanid.
13. Peale baklašaanide pruunistamist lisa ka nemad kastmesse.
14. Lase kastmel 20-30 minutit podiseda ning eemalda, siis kanakintsud.
15. Puhasta kintsud lihast, haki liha pisut väiksemaks ning kalla tagasi kastmesse.
See kaste sobib suurepäraselt pasta ning riisi juurde.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 60+60 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Kana, baklašaan ja paprika on vaid mõned komponendid, selle maitseküllase kastme juures!
Koostisained
500 g | Kana (kintsuliha) |
100 ml | Vein (punane) |
50 g | Basiilik (värske) |
1 tk | Baklažaan |
1 tk | Paprika (punane) |
1 tk | Sibul |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Purustatud tomat (konserv) |
3 spl | Mesi |
3 tl | Sinep (Dijon) |
10 g | Või |
Rapsiõli | |
Pune e. oregano (kuivatatud) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki ning prae sibul või ja õli segus klaasjaks.2. Lisa väikesteks kuubikuteks hakitud paprika.
3. Lase segul paar minutit praadida ning lisa hakitud küüslauk.
4. 2-3 minuti pärast lisa purustatud tomatid ning vein.
5. Maitsesta kaste suhkru, soola, pune ning hakitud basiilikuga.
6. Lase kastmel mõnda aega, aegajalt teda segades, podiseda ning lisa siis 2 tl Dijoni sinepit ning 2 spl mett.
7. Viiluta baklašaanid ning raputa nad üle soolaga. Umbes 15 minuti pärast pese baklašaanidelt tekkinud vesi ning kuivata nad majapidamise paberiga. Tõsta baklašaanid mõneks ajaks kõrvale.
8. Nüüd prae kanakintsud.
9. Praadimise ajal sega tassis omavahel ülejäänud sinep ja mesi. Maitsesta segu soolaga ning nirista ühelt poolt praetud kanakintsudele.
10. Keera kuumus panni all väiksemaks ning lase kintsudel kaane all pannil praadida.
11. Peale 5-10 minutist praadimist tõsta kintsud kastmesse.
12. Puhasta pann ning prae ohtras õlis väiksemateks sektoriteks lõigatud baklašaanid.
13. Peale baklašaanide pruunistamist lisa ka nemad kastmesse.
14. Lase kastmel 20-30 minutit podiseda ning eemalda, siis kanakintsud.
15. Puhasta kintsud lihast, haki liha pisut väiksemaks ning kalla tagasi kastmesse.
See kaste sobib suurepäraselt pasta ning riisi juurde.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi