1
Prantsusepärane kanakaste
« Tagasi
0
kommentaari
2 eilset Prantsuse sarvesaia
15 g mandlilaaste
Siirupiks:
40 ml vett
1 spl suhkrut
1 spl brändit
Täidiseks:
30 g suhkrut
30 g mandlilaaste
näpuotsatäis soola
30 g võimaitselist Rama Maestrot (tükeldatud)
1 muna
Valmistamine:
1. Valmistage siirup: segage kokku vesi, suhkur ja brändi ning kuumutage seni, kuni suhkur on sulanud.
2. Täidis: segage kannmikseris suhkur, mandlid ja sool ühtlaseks massiks. Lisage margariin ja segage veel. Lõpuks lisage muna ja segage kõike, kuni segu muutub kreemjaks.
3. Lõigake Prantsuse sarvesaiad pikuti pooleks. Ühele poolele määrige kreemjat mandlimassi ja katke teise sarvesaiapoolega. Seejärel määrige ohtra siirupiga ja puistake rohkelt üle mandlilaastudega.
4. Küpsetage 180°C temperatuurini kuumutatud ahjus umbes 15 minutit. Mandlid peavad ilusti pruunistuma.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Croissant´id mõnusa mandlikreemiga
Koostisained
2 tk | Prantsuse sarvesai |
45 g | Mandlilaastud |
40 ml | Vesi |
40 g | Suhkur |
1 spl | Brändi |
Sool | |
30 g | Võimaitseline Rama Maestro |
1 tk | Muna |
Valmistamine
Vaja läheb:2 eilset Prantsuse sarvesaia
15 g mandlilaaste
Siirupiks:
40 ml vett
1 spl suhkrut
1 spl brändit
Täidiseks:
30 g suhkrut
30 g mandlilaaste
näpuotsatäis soola
30 g võimaitselist Rama Maestrot (tükeldatud)
1 muna
Valmistamine:
1. Valmistage siirup: segage kokku vesi, suhkur ja brändi ning kuumutage seni, kuni suhkur on sulanud.
2. Täidis: segage kannmikseris suhkur, mandlid ja sool ühtlaseks massiks. Lisage margariin ja segage veel. Lõpuks lisage muna ja segage kõike, kuni segu muutub kreemjaks.
3. Lõigake Prantsuse sarvesaiad pikuti pooleks. Ühele poolele määrige kreemjat mandlimassi ja katke teise sarvesaiapoolega. Seejärel määrige ohtra siirupiga ja puistake rohkelt üle mandlilaastudega.
4. Küpsetage 180°C temperatuurini kuumutatud ahjus umbes 15 minutit. Mandlid peavad ilusti pruunistuma.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi