0
Salat röstleiva ja praemunaga
« Tagasi
0
kommentaari
2, Salatikastme jaoks sega omavahel oliivõli, sidrunimahl, sool, pipar ja mesi.
3. Aseta taldrikule kena ports salatit ja tilguta peale lusikaga salatikastet.
4.Tükelda liha sobivaks ja pruunista pannil poole teelusikatäie soola ja näpuotsatäie pipraga. Puista peale ka paprikapulber.
5. Igale portsule on arvestatud umbes 100g lihatükke.
Kui salatipõhja tuleb rohkem ja kastet napib, siis tuleks arvestada vahekorda 3 osa õli ja 1 osa sidrunimahla.
Kes tahaks veel toekamat kõhutäit, võib vabalt kastmeks ka hapukoore-majoneesikastet või mõnd muud meelepärast valmiskastet kasutada.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Tervislik aga samas toekas amps soojast lihast ja värskest salatist.
Koostisained
500 g | Sealiha |
4 tk | Kurk (värske, väike) |
4 tk | Tomat (keskmine) |
1 tk | Rukola (värske) |
1 spl | Sidrunimahl |
0.5 spl | Mesi |
3 spl | Oliivõli |
1 tl | Paprika (pulber) |
Pipar (must) | |
Sool (ürdi) |
Valmistamine
1. Valmista salatipõhi tomatist, kurgist ja rucolast.2, Salatikastme jaoks sega omavahel oliivõli, sidrunimahl, sool, pipar ja mesi.
3. Aseta taldrikule kena ports salatit ja tilguta peale lusikaga salatikastet.
4.Tükelda liha sobivaks ja pruunista pannil poole teelusikatäie soola ja näpuotsatäie pipraga. Puista peale ka paprikapulber.
5. Igale portsule on arvestatud umbes 100g lihatükke.
Kui salatipõhja tuleb rohkem ja kastet napib, siis tuleks arvestada vahekorda 3 osa õli ja 1 osa sidrunimahla.
Kes tahaks veel toekamat kõhutäit, võib vabalt kastmeks ka hapukoore-majoneesikastet või mõnd muud meelepärast valmiskastet kasutada.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi