Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 105 - 150 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsvaks lisandiks prae kõrvale.


Koostisained

1 kg Hapukapsas
1.5 dl Toiduõli
0.5 l Õunamahl
1.5 tl Köömned
0.5 spl Sool (mere)

Valmistamine

1. Vala potti õunamahl ja kuumuta keskmisel kuumusel.
2. Raputa kapsas potti peotäite kaupa. Nii tehes on hiljem lihtsam lusikaga segada. (Kasutasin sel korral porgandiga hapukapsast ja üsna magusat õunamahla.)
3. Vala õli kapsastele, kata pott kaanega ja lase keema tõusta. Seejärel vähenda kuumust ja lase vaiksel tulel haududa umbes 10 min.
4. Lisa sool ja köömned ning sega kapsad läbi. Kata pott kaanega ja hauta madalal kuumusel veel 1,5 tundi. Kui armastad pehmemat ja tumedamat värvi kapsast, siis hauta kauem.
Keetmise vahepeal maitse, kas on vaja lisada soola või magusust juurde. Kui lisad hautamise vahepeal õunamahla, siis kuumuta see eelnevalt keemiseni ja vala siis kapsastele. Jälgi, et hautamisnõu põhjas oleks piisavalt vedelikku, et kapsad kõrbema ei läheks.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi