0
Kartulikotletid
« Tagasi
1
kommentaari
2. Lisa muna ja sega hoolikalt.
3. Maitsesta. Mina kasutasin sojakastet ja kahte lihamaitseainet.
4. Vormi segust käte vahel pallikesed, pigista üleliigne vedelik välja ning vajuta need lapikuks kotletiks.
5. Soovi korral paneeri riivsaias või rukkikliides.
6. Küpseta, kas võileivagrilli vahel (lihtsam, püsivad koos, ei pea paneerima, aga vajavad rohkem aega) või pannil (kasuta ohtralt õli ja ole kotlette pöörates ettevaatlik, see-eest tänu kõrgemale tempratuurile valmivad kiiremini).
Retsept on tehtud 1 suure porgandi ja 1 väikese sibulaga, vaid 4 kotleti kohta.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Tervislikud ja mahlased kotletid, mis ei sisalda liha.
Koostisained
200 g | Porgand |
20 g | Sibul |
1 tk | Muna |
1 spl | Lihamaitseaine tüümianiga |
1 spl | Itaaliapärane hakklihamaitseaine |
1 spl | Sojakaste (tume) |
Valmistamine
1. Riivi porgand(id), haki sibul ja sega läbi.2. Lisa muna ja sega hoolikalt.
3. Maitsesta. Mina kasutasin sojakastet ja kahte lihamaitseainet.
4. Vormi segust käte vahel pallikesed, pigista üleliigne vedelik välja ning vajuta need lapikuks kotletiks.
5. Soovi korral paneeri riivsaias või rukkikliides.
6. Küpseta, kas võileivagrilli vahel (lihtsam, püsivad koos, ei pea paneerima, aga vajavad rohkem aega) või pannil (kasuta ohtralt õli ja ole kotlette pöörates ettevaatlik, see-eest tänu kõrgemale tempratuurile valmivad kiiremini).
Retsept on tehtud 1 suure porgandi ja 1 väikese sibulaga, vaid 4 kotleti kohta.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi