0
Guljašš sealihast
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
2
kommentaari
2. Kuumuta õlis kooritud ja tükeldatud porgand ning sibul. Lisa porgandile-sibulale tomatipüree ja kuumuta paar minutit.
3. Lisa potti lihakuubikud ja kuum (keedetud) vesi, aja kogu pada keema ja hauta tasasel tulel edasi.
4. Pese riisi mitmeid kordi külmas vees ning lisa ta seejärel potti ülejäänud toiduainete juurde.
5. Seejärel sega riis ülejäänud pajaga kergelt läbi.
6. Jätka tasasel tulel hautamist, kuni riis on pehme. Jälgi, et vedelikku oleks piisavalt ja toit ei kõrbeks põhja, vajadusel vala pisut kuuma vett juurde.
7. Serveeri peterselliga.
NB: Ära plovi haudumise ajal eriti sega, muidu kaotab roog oma mõnusa struktuuri.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 15+45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Ehtsa pilafi eestipärane variant sealihaga
Koostisained
500 g | Sealiha (välisfilee) |
270 g | Riis |
1 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
80 g | Tomatipüree |
700 ml | Vesi |
Sool | |
Pipar | |
Petersell |
Valmistamine
1. Tükelda sealiha suuremateks kuubikuteks (2-3 cm), prae pannil läbi ja maitsesta.2. Kuumuta õlis kooritud ja tükeldatud porgand ning sibul. Lisa porgandile-sibulale tomatipüree ja kuumuta paar minutit.
3. Lisa potti lihakuubikud ja kuum (keedetud) vesi, aja kogu pada keema ja hauta tasasel tulel edasi.
4. Pese riisi mitmeid kordi külmas vees ning lisa ta seejärel potti ülejäänud toiduainete juurde.
5. Seejärel sega riis ülejäänud pajaga kergelt läbi.
6. Jätka tasasel tulel hautamist, kuni riis on pehme. Jälgi, et vedelikku oleks piisavalt ja toit ei kõrbeks põhja, vajadusel vala pisut kuuma vett juurde.
7. Serveeri peterselliga.
NB: Ära plovi haudumise ajal eriti sega, muidu kaotab roog oma mõnusa struktuuri.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi