Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Ploomikook hapukoorekreemi ja martsipaniga

« Tagasi

0 0 0


  • 10-12 portsjonit
  • 45 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Ploomikook hapukoorekreemi ja martsipaniga


Koostisained

300 tk Küpsis (Digestive)
150 g Võimaitseline Rama Maestro
2 tk Muna
300 g Hapukoor (20%)
60 g Vanillikastmepulber
1.5 tl Kaneel (pulber)
10 tk Ploom (värske, kivideta)
40 g Martsipan

Valmistamine

1. Purusta küpsised, sulata margariin ja sega kokku. Suru küpsisesegu 22-24 cm vormi põhja ja äärtele.
2. Tõsta vorm külma.
3. Vahusta munad. Sega juurde hapukoor ja vanillikastmepulber.
4. Poolita ploomid ja eemalda seemned. Viiluta martsipan.
5. Kata küpsisepõhi kreemiga, tõsta peale ploomid ning martsipaniviilud.
6. Küpseta 175-180 kraadi juures u 35 minutit.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi