2
Ploomi-šokolaadikook
« Tagasi
0
kommentaari
2. Tõsta vorm külma.
3. Vahusta munad. Sega juurde hapukoor ja vanillikastmepulber.
4. Poolita ploomid ja eemalda seemned. Viiluta martsipan.
5. Kata küpsisepõhi kreemiga, tõsta peale ploomid ning martsipaniviilud.
6. Küpseta 175-180 kraadi juures u 35 minutit.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Ploomikook hapukoorekreemi ja martsipaniga
Koostisained
300 tk | Küpsis (Digestive) |
150 g | Võimaitseline Rama Maestro |
2 tk | Muna |
300 g | Hapukoor (20%) |
60 g | Vanillikastmepulber |
1.5 tl | Kaneel (pulber) |
10 tk | Ploom (värske, kivideta) |
40 g | Martsipan |
Valmistamine
1. Purusta küpsised, sulata margariin ja sega kokku. Suru küpsisesegu 22-24 cm vormi põhja ja äärtele.2. Tõsta vorm külma.
3. Vahusta munad. Sega juurde hapukoor ja vanillikastmepulber.
4. Poolita ploomid ja eemalda seemned. Viiluta martsipan.
5. Kata küpsisepõhi kreemiga, tõsta peale ploomid ning martsipaniviilud.
6. Küpseta 175-180 kraadi juures u 35 minutit.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi