0
Piparkoogimaitselised küpsised
« Tagasi
Allikas: Pereköögi kokaraamat
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Sega hulka soe vesi, 1 muna, õli ja jahu ning sõtku saadud tainast seni kuni ta enam käekülge kinni ei jää (vajadusel lisa jahu). Lase 1 tund soojas rätiku all kerkida
3. Pruunista pannil hakkliha ning maitsesta seda soola, pipra ning tüümianiga
4. Rulli tainas lahti ning määri ketšupiga kokku. Laota peale hakkliha, väikesed ananassi tükid ning 2/3 juustu
5. Keera tainas rulli ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika pätsike kääridega külgedelt lahti nagu stritsel ning määri üle munaga
6. Küpseta 200c juures umbes 20 minutit. Küpsemise ajal raputa vahepeal peale juustu
7. Kui tainas tundub peale ahjust välja võtmist kõva olevat, pintselda pirukas veega üle
8. Lase stritsil rätiku all mõni minut enne serveerimist "puhata"
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 1h+40 min
Allikas: Pereköögi kokaraamat
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Lihsalt valmiv saialine, mis maitseb nii suurtele kui väikestele.
Koostisained
400 g | Hakkliha (segu) |
400 g | Jahu (nisu) |
300 g | Ananass (konserv) |
300 g | Juust (mozzarella) |
150 ml | Ketšup |
50 ml | Rapsiõli |
25 g | Pärm |
2 tk | Muna |
2 spl | Suhkur |
0.5 tl | Tüümian (värske) |
250 ml | Vesi |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Hõõru pärm soola ja suhkruga vedelaks2. Sega hulka soe vesi, 1 muna, õli ja jahu ning sõtku saadud tainast seni kuni ta enam käekülge kinni ei jää (vajadusel lisa jahu). Lase 1 tund soojas rätiku all kerkida
3. Pruunista pannil hakkliha ning maitsesta seda soola, pipra ning tüümianiga
4. Rulli tainas lahti ning määri ketšupiga kokku. Laota peale hakkliha, väikesed ananassi tükid ning 2/3 juustu
5. Keera tainas rulli ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika pätsike kääridega külgedelt lahti nagu stritsel ning määri üle munaga
6. Küpseta 200c juures umbes 20 minutit. Küpsemise ajal raputa vahepeal peale juustu
7. Kui tainas tundub peale ahjust välja võtmist kõva olevat, pintselda pirukas veega üle
8. Lase stritsil rätiku all mõni minut enne serveerimist "puhata"
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi