Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 0


  • 10 portsjonit
  • 1h+40 min

Allikas: Pereköögi kokaraamat
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihsalt valmiv saialine, mis maitseb nii suurtele kui väikestele.


Koostisained

400 g Hakkliha (segu)
400 g Jahu (nisu)
300 g Ananass (konserv)
300 g Juust (mozzarella)
150 ml Ketšup
50 ml Rapsiõli
25 g Pärm
2 tk Muna
2 spl Suhkur
0.5 tl Tüümian (värske)
250 ml Vesi
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Hõõru pärm soola ja suhkruga vedelaks
2. Sega hulka soe vesi, 1 muna, õli ja jahu ning sõtku saadud tainast seni kuni ta enam käekülge kinni ei jää (vajadusel lisa jahu). Lase 1 tund soojas rätiku all kerkida
3. Pruunista pannil hakkliha ning maitsesta seda soola, pipra ning tüümianiga
4. Rulli tainas lahti ning määri ketšupiga kokku. Laota peale hakkliha, väikesed ananassi tükid ning 2/3 juustu
5. Keera tainas rulli ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika pätsike kääridega külgedelt lahti nagu stritsel ning määri üle munaga
6. Küpseta 200c juures umbes 20 minutit. Küpsemise ajal raputa vahepeal peale juustu
7. Kui tainas tundub peale ahjust välja võtmist kõva olevat, pintselda pirukas veega üle
8. Lase stritsil rätiku all mõni minut enne serveerimist "puhata"

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi