0
Sea sisefilee pirnidega
« Tagasi
1
kommentaari
Täidiseks: 2-3 pirni, sama palju õunu, 1 toru riccotta kohupiimapastat, 4 spl suhkrut, 1 pakk õunakoogi maitseaineaegu või kaneeli. Määrimiseks: võid. Kaunistamiseks: tuhksuhkrut.
Valmistamine:
1. Vedelda pärm suhkruga, sega käesooja piima hulka.
2. Lisa sulavõi, sool, suhkrud ning vähehaaval jahu. Sega, kuni taigen lööb kausi küljest lahti.
3. Kata kauss puhta rätiga ja aseta sooja kohta kerkima u tunniks.
4. Rulli kerkinud taigen ristkülikukujuliseks.
5. Täidiseks riivi pirn ja õun, sega kokku riccotta ja suhkrutega. Kata täidisega taigen, puista peale õunakooogi maitseaine ning keera pikemast servast rulli.
6. Lõika saadud rullist u 4 cm pikkused jupid ning tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile üksteise kõrvale (mitte väga tihedalt).
7. Määri pealmine pind väga pehme, peaaegu sulanud võiga või laota peale võitükikesed. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180-200* juures u 30 min.
7. Tõsta ahjust, jahuta, kata tuhksuhkruga. Naudi!
Vihje: pärmitaigna valmistamiseks võid kasutada piima ja või asemel vahukoort.
Vihje: valmistamiseks võid kasutada ka küpsetuspaberiga vooderdatud ümmargust koogivormi. Saad bostoni.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Kringli asemel sügiseks
Koostisained
300 ml | Piim (2,5%) |
1 tk | Kohupiim (pasta) |
25 g | Pärm |
0.5 tl | Sool |
400 g | Jahu (nisu) |
100 g | Või |
2 tl | Vaniljesuhkur kardemoniga |
2 tk | Pirn |
2 tk | Õun |
Valmistamine
Vaja läheb: taignaks: u 300 ml piima, 25 g pärmi, 4 spl suhkrut, 0,5 tl soola, u 400 g nisujahu, 100g võid, 2 tl vaniljesuhkrut kardemoniga.Täidiseks: 2-3 pirni, sama palju õunu, 1 toru riccotta kohupiimapastat, 4 spl suhkrut, 1 pakk õunakoogi maitseaineaegu või kaneeli. Määrimiseks: võid. Kaunistamiseks: tuhksuhkrut.
Valmistamine:
1. Vedelda pärm suhkruga, sega käesooja piima hulka.
2. Lisa sulavõi, sool, suhkrud ning vähehaaval jahu. Sega, kuni taigen lööb kausi küljest lahti.
3. Kata kauss puhta rätiga ja aseta sooja kohta kerkima u tunniks.
4. Rulli kerkinud taigen ristkülikukujuliseks.
5. Täidiseks riivi pirn ja õun, sega kokku riccotta ja suhkrutega. Kata täidisega taigen, puista peale õunakooogi maitseaine ning keera pikemast servast rulli.
6. Lõika saadud rullist u 4 cm pikkused jupid ning tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile üksteise kõrvale (mitte väga tihedalt).
7. Määri pealmine pind väga pehme, peaaegu sulanud võiga või laota peale võitükikesed. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180-200* juures u 30 min.
7. Tõsta ahjust, jahuta, kata tuhksuhkruga. Naudi!
Vihje: pärmitaigna valmistamiseks võid kasutada piima ja või asemel vahukoort.
Vihje: valmistamiseks võid kasutada ka küpsetuspaberiga vooderdatud ümmargust koogivormi. Saad bostoni.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi