0
Piparkoogimaitselised küpsised
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lisa Muscovado suhkur, sool ja sega ühtlaseks, lisa vesi ning sega.
3. Lisa piparkoogimaitseaine ja riivi peene riiviga hulka muskaatpähkel.
4. Lisa tasapisi segades vähehaaval jahu. Umbes poole jahukoguse lisamise järel sega juurde sidrunihape.
5. Järgmise jahuportsu hulka pane juurde sooda ja sega samal ajal edasi, lisa veel jahu.
6. Kui suurem osa jahust on taigna hulka segatud, lisa hulka lahtiklopitud munakollased.
7. Jätka jahu lisamist kuni oled saanud meeldiva pehme massi. Kontrolli maitset.
8. Keera valmis taigen küpsetuspaberisse, kilesse või fooliumisse ja tõsta külmikusse.
9. Piparkookide küpsetamiseks tõsta taigen toatemperatuurile eelmisel päeval.
Küpseta tavapäraselt, glasuuri ja naudi!
Märkus: jahu kogus võib pisut varieeruda nii munade suurusest kui jahude erinevusest tingitult. Väldi kõva massi tegemist: pigem olgu jahu pisut vähem. Lahtirullimisel tuleb siis lauale pisut rohkem jahu poetada.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Õnnestub kindlasti ka algajal
Koostisained
100 ml | Leivasiirup |
70 g | Suhkur (Muscovado) |
0.5 tk | Muskaatpähkel |
3 tk | Munakollane |
150 g | Või |
0.5 tl | Sidrunhape |
0.25 tl | Sool |
5 tl | Piparkoogimaitseaine |
100 ml | Vesi |
350 g | Jahu (nisu) |
0.5 tl | Söögisooda |
1 spl | Brändi |
Valmistamine
1. Vala kaussi siirup, lisa või ja kuumuta mikroahjus või pliidil kuni või hakkab sulama.2. Lisa Muscovado suhkur, sool ja sega ühtlaseks, lisa vesi ning sega.
3. Lisa piparkoogimaitseaine ja riivi peene riiviga hulka muskaatpähkel.
4. Lisa tasapisi segades vähehaaval jahu. Umbes poole jahukoguse lisamise järel sega juurde sidrunihape.
5. Järgmise jahuportsu hulka pane juurde sooda ja sega samal ajal edasi, lisa veel jahu.
6. Kui suurem osa jahust on taigna hulka segatud, lisa hulka lahtiklopitud munakollased.
7. Jätka jahu lisamist kuni oled saanud meeldiva pehme massi. Kontrolli maitset.
8. Keera valmis taigen küpsetuspaberisse, kilesse või fooliumisse ja tõsta külmikusse.
9. Piparkookide küpsetamiseks tõsta taigen toatemperatuurile eelmisel päeval.
Küpseta tavapäraselt, glasuuri ja naudi!
Märkus: jahu kogus võib pisut varieeruda nii munade suurusest kui jahude erinevusest tingitult. Väldi kõva massi tegemist: pigem olgu jahu pisut vähem. Lahtirullimisel tuleb siis lauale pisut rohkem jahu poetada.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi