0
Pikkpoiss
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Lisa hakitud sibul, keera kuumus madalaks ning prae kuni sibul on klaasistunud.
3. Lisa peenikeseks viilutatud porru ning prae veel mõni minut.
4. Kalla kaussi, rebitud saiatükkidele peale, piim ning hapukoor. Lase paar-kolm minutit saial liguneda.
5. Lisa 2 muna, hakkliha ning panni pealt praetud sibul-peekon.
6. Maitsesta segu soola, sojakastme ning värskelt purustatud pipraga. Sega kõik korralikult läbi.
7. Keeda ning koori 3 muna
8. Aseta umbes 1/3 saadud segust põiki küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
9. Pane segule pikkupidi poolitatud munad ning kata nad ülejäänud hakklihamassiga.
10. Määri segule ühtlaselt peale majonees.
11. Pane pikkpois 40-50 minutiks 200C ahju.
12. Enne serveerimist lase roal mõni minut ahjukuumusest rahuneda.
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 15+50 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Hakklihapätsike, mis viib keele alla
Koostisained
600 g | Hakkliha (segu) |
200 g | Majonees |
100 g | Peekon (suitsutatud) |
100 ml | Piim (2,5%) |
100 ml | Hapukoor (20%) |
5 tk | Muna |
4 tk | Röstsai (viil) |
1 tk | Sibul |
1 tk | Porrulauk |
Sojakaste (tume) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika peekon väikesteks tükikesteks ning prae neid mõni minut kuumal pannil.2. Lisa hakitud sibul, keera kuumus madalaks ning prae kuni sibul on klaasistunud.
3. Lisa peenikeseks viilutatud porru ning prae veel mõni minut.
4. Kalla kaussi, rebitud saiatükkidele peale, piim ning hapukoor. Lase paar-kolm minutit saial liguneda.
5. Lisa 2 muna, hakkliha ning panni pealt praetud sibul-peekon.
6. Maitsesta segu soola, sojakastme ning värskelt purustatud pipraga. Sega kõik korralikult läbi.
7. Keeda ning koori 3 muna
8. Aseta umbes 1/3 saadud segust põiki küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
9. Pane segule pikkupidi poolitatud munad ning kata nad ülejäänud hakklihamassiga.
10. Määri segule ühtlaselt peale majonees.
11. Pane pikkpois 40-50 minutiks 200C ahju.
12. Enne serveerimist lase roal mõni minut ahjukuumusest rahuneda.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi