Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Pikkpoiss peekoni ning munaga

« Tagasi

5 2 0


  • 6-8 portsjonit
  • 15+50 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Hakklihapätsike, mis viib keele alla


Koostisained

600 g Hakkliha (segu)
200 g Majonees
100 g Peekon (suitsutatud)
100 ml Piim (2,5%)
100 ml Hapukoor (20%)
5 tk Muna
4 tk Röstsai (viil)
1 tk Sibul
1 tk Porrulauk
Sojakaste (tume)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Lõika peekon väikesteks tükikesteks ning prae neid mõni minut kuumal pannil.
2. Lisa hakitud sibul, keera kuumus madalaks ning prae kuni sibul on klaasistunud.
3. Lisa peenikeseks viilutatud porru ning prae veel mõni minut.
4. Kalla kaussi, rebitud saiatükkidele peale, piim ning hapukoor. Lase paar-kolm minutit saial liguneda.
5. Lisa 2 muna, hakkliha ning panni pealt praetud sibul-peekon.
6. Maitsesta segu soola, sojakastme ning värskelt purustatud pipraga. Sega kõik korralikult läbi.
7. Keeda ning koori 3 muna
8. Aseta umbes 1/3 saadud segust põiki küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
9. Pane segule pikkupidi poolitatud munad ning kata nad ülejäänud hakklihamassiga.
10. Määri segule ühtlaselt peale majonees.
11. Pane pikkpois 40-50 minutiks 200C ahju.
12. Enne serveerimist lase roal mõni minut ahjukuumusest rahuneda.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi