Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

3 1 1


  • 4 portsjonit
  • 10 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

See lihtne pastaretsept õnnestub alati.


Koostisained

250 g Pasta (spaghetti)
15 g Juust (parmesan)
4 spl Pesto (basiilikuga)

Valmistamine

1. Keeda pasta (näiteks spagetid) ilma soolata vees vastavalt pakil olevale juhendile.
2. Kurna pasta ja lase slas kiirelt külma veega üle.
3. Sega pastasse 2-3 supilusikatöäit pestokastet. Sobib nii Genovese (basiilikust) kui ka Rosso (päikesekuivatatud tomatitest).
4. Riivi soovi korral peale õige pisut Parmesani. Naudi Itaaliat selle kõige ehedamal kujul!

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi