Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Pesto-lõhepirukas

« Tagasi

5 1 0


  • 10 portsjonit
  • 10+30 min

Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitseküllane lõhepirukas


Koostisained

500 g Lõhe (filee)
500 g Pärmi-lehttaigen
100 ml Pesto
100 g Juust (mozzarella)
10 tk Päikesekuivatatud tomatid
1 tk Muna
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Rulli taigen lahti nii suurelt, et lõhefilee talle peale mahuks ning igalt küljelt pisut ruumi ka üle jääks.
2. Eemalda fileelt luud ning nahk.
3. Aseta filee taignale ning maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga.
4. Kata kala pestokihiga ning voldi seejärel taigen fileele niimoodi, et servad oleksid kaetud, kuid keskosa mitte.
5. Pintselda taigen lahtiklopitud munaga üle.
6. Aseta pirukas ahju ning küpseta 180 kraadi juures umbes 20 minutit.
7. Võta pirukas ahjust, kata tema keskkoht riivitud Mozarella juustu ning väiksemateks tükkideks lõigutud päikesekuivatatud tomatitega.
7. Aseta pirukas uuest ahju ning küpseta veel 5-10 minutit kuni juust on sulanud ning pirukas kaunilt kuldne.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi