0
Lõhe-toorjuustu kulebjaaka
« Tagasi
Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Eemalda fileelt luud ning nahk.
3. Aseta filee taignale ning maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga.
4. Kata kala pestokihiga ning voldi seejärel taigen fileele niimoodi, et servad oleksid kaetud, kuid keskosa mitte.
5. Pintselda taigen lahtiklopitud munaga üle.
6. Aseta pirukas ahju ning küpseta 180 kraadi juures umbes 20 minutit.
7. Võta pirukas ahjust, kata tema keskkoht riivitud Mozarella juustu ning väiksemateks tükkideks lõigutud päikesekuivatatud tomatitega.
7. Aseta pirukas uuest ahju ning küpseta veel 5-10 minutit kuni juust on sulanud ning pirukas kaunilt kuldne.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 10+30 min
Allikas: Korzetsi Õpiköök -www.opikook.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitseküllane lõhepirukas
Koostisained
500 g | Lõhe (filee) |
500 g | Pärmi-lehttaigen |
100 ml | Pesto |
100 g | Juust (mozzarella) |
10 tk | Päikesekuivatatud tomatid |
1 tk | Muna |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Rulli taigen lahti nii suurelt, et lõhefilee talle peale mahuks ning igalt küljelt pisut ruumi ka üle jääks.2. Eemalda fileelt luud ning nahk.
3. Aseta filee taignale ning maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga.
4. Kata kala pestokihiga ning voldi seejärel taigen fileele niimoodi, et servad oleksid kaetud, kuid keskosa mitte.
5. Pintselda taigen lahtiklopitud munaga üle.
6. Aseta pirukas ahju ning küpseta 180 kraadi juures umbes 20 minutit.
7. Võta pirukas ahjust, kata tema keskkoht riivitud Mozarella juustu ning väiksemateks tükkideks lõigutud päikesekuivatatud tomatitega.
7. Aseta pirukas uuest ahju ning küpseta veel 5-10 minutit kuni juust on sulanud ning pirukas kaunilt kuldne.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi