0
Avokaado-peekonisalat
« Tagasi
0
kommentaari
2. Riivi juust. (parima tulemuse annab poolkõva teravamaitseline juust, nt. cheddar.)
3. Haki murulauk peeneks. Võid murulaugu asemel kasutada ka talisibulate rohelist osa.
4. Sega koostisained omavahel, vajadusel maitsesta soolaga. Lase külmkapis vähemalt tund seista.
Serveerimisel kaunista järelejäänud riivjuustu, peekoni- ja murulauguga. Mida peenemaks hakid-riivid (juust) koostisained, seda mugavam on dippida. Võid ka lihtsalt salatina serveerida, kartulite kõrvale näiteks.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Maitsev dipikaste peekoniga. Parim küpsetatud kartulisektorite juurde. Järele proovitud ka kartulikrõpsudega.
Koostisained
250 g | Hapukoor (20%) |
225 g | Peekon (viil) |
200 g | Juust (cheddar) |
1.5 dl | Murulauk |
Valmistamine
1. Prae peekoniviilud pannil krõbedaks. Haki väikesteks tükkideks. (Kasutasin 2 pakki viilutatud peekonit. Mõlemas oli 9 viilu)2. Riivi juust. (parima tulemuse annab poolkõva teravamaitseline juust, nt. cheddar.)
3. Haki murulauk peeneks. Võid murulaugu asemel kasutada ka talisibulate rohelist osa.
4. Sega koostisained omavahel, vajadusel maitsesta soolaga. Lase külmkapis vähemalt tund seista.
Serveerimisel kaunista järelejäänud riivjuustu, peekoni- ja murulauguga. Mida peenemaks hakid-riivid (juust) koostisained, seda mugavam on dippida. Võid ka lihtsalt salatina serveerida, kartulite kõrvale näiteks.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi