Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 1 0


  • 15 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev dipikaste peekoniga. Parim küpsetatud kartulisektorite juurde. Järele proovitud ka kartulikrõpsudega.


Koostisained

250 g Hapukoor (20%)
225 g Peekon (viil)
200 g Juust (cheddar)
1.5 dl Murulauk

Valmistamine

1. Prae peekoniviilud pannil krõbedaks. Haki väikesteks tükkideks. (Kasutasin 2 pakki viilutatud peekonit. Mõlemas oli 9 viilu)
2. Riivi juust. (parima tulemuse annab poolkõva teravamaitseline juust, nt. cheddar.)
3. Haki murulauk peeneks. Võid murulaugu asemel kasutada ka talisibulate rohelist osa.
4. Sega koostisained omavahel, vajadusel maitsesta soolaga. Lase külmkapis vähemalt tund seista.
Serveerimisel kaunista järelejäänud riivjuustu, peekoni- ja murulauguga. Mida peenemaks hakid-riivid (juust) koostisained, seda mugavam on dippida. Võid ka lihtsalt salatina serveerida, kartulite kõrvale näiteks.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi