Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Peedipirukas Brie- ning sinihallitusjuustuga

« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 20+20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Suurepärase maitsekooslusega uhke pirukas


Koostisained

150 g Jahu (nisu)
100 g Juust (brie)
100 g Juust (sinihallitus)
50 g Juust (riivitud)
3 tk Peet (keedetud)
2 spl Vesi (külm)
1 tk Sibul (punane)
0.5 tl Sool
Vein (punane)
Või
Rapsiõli
Pipar (must)
Tüümian (kuivatatud)

Valmistamine

1. Näpi kokku või ning jahu.
2. Lisa juust, sool ja vesi ning sõtku tainas elastseks palliks.
3. Aseta küpsetuspaber koogivormi põhja ning suru taigen ühtlaselt vormi põhja ning külgedele.
4. Aseta koogivorm 10 minutiks külmkappi ning eelküpseta seejärel 200C ahjus umbes 10 minutit.
5. Viiluta sibul peenikesteks viiludeks ning prae või ja õli segus mõned minutit. Lisa hea sorts veini ning prae vaiksel kuumusel veel niikaua kuni vein on ära aurustunud.
6. Koori ning lõika 3 väiksemat sorti peeti peenikesteks viiludeks.
7. Võta koogivorm ahjust ning kalla sinna valminud sibulad.
8. Lisa peediviilud ning tükikesteks murendatud sinihallitusjuust ning peenelt viilutatud Brie.
9. Raputa peale tüümiani ning pisut purustatud musta pipart.
10. Pane vorm ahju ning küpseta 200C juures umbes 15-20 minutit.
11. Serveeri meelepärase rohelise salatiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi