1
Pestopasta
« Tagasi
0
kommentaari
et vältida pasta kokkukleepumist. Samal ajal haki sibul ja purusta küüslaugupressiga küülauguküüned, tükelda ka tomatid väiksemateks kuubikuteks.
2. Eelkuumuta suuremal pannil või paksema põhjaga potis oliiviõli, millesse lisa sibul ja purustatud küüslauk. Keera kuumus poole peale pisut enne seda, kui küüslauk hakkab pruunikaks muutuma.
3. Lisa tükeldatud tomatid, palsamiäädikas ning 1 kruusitäis kanapuljongit, kuumuta segades madalal tulel 7-8 minutit.
4. Lisa maitseained ja keedetud spagetid, sega ettevaatlikult läbi ning kuumuta veel paar minutit, et maitsed seguneksid. Serveeri koos riivitud parmesaniga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Värsketest tomatitest valmistatud klassikaline pastakaste.
Koostisained
240 g | Pasta (spaghetti) |
40 g | Juust (parmesan) |
4 tk | Tomat (keskmine) |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul |
6 spl | Oliivõli |
3 spl | Balsamiäädikas |
1 tk | Puljongikuubik (kana) |
1 tl | Paprika (pulber) |
Basiilik (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda suuremas potis spagetid, lisa keeduveele pisut soola ning oliiviõli,et vältida pasta kokkukleepumist. Samal ajal haki sibul ja purusta küüslaugupressiga küülauguküüned, tükelda ka tomatid väiksemateks kuubikuteks.
2. Eelkuumuta suuremal pannil või paksema põhjaga potis oliiviõli, millesse lisa sibul ja purustatud küüslauk. Keera kuumus poole peale pisut enne seda, kui küüslauk hakkab pruunikaks muutuma.
3. Lisa tükeldatud tomatid, palsamiäädikas ning 1 kruusitäis kanapuljongit, kuumuta segades madalal tulel 7-8 minutit.
4. Lisa maitseained ja keedetud spagetid, sega ettevaatlikult läbi ning kuumuta veel paar minutit, et maitsed seguneksid. Serveeri koos riivitud parmesaniga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi