0
Jamie suvikõrvitsa carbonara
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lõika peekon ribadeks ning prae kuumal pannil mõne minutiga. krõbedaks. Rasvainet ei ole vaja, kuna peekon annab ise piisavalt rasva välja ja toit tuleb ka ilma õlita küllatki rammus.
3. Lisa küüslauk, keera pliidil kuumus väiksemaks ja seejärel lisa vahukoor ja peeneks riivitud parmesani juust.
4. Kui kaste hakkab podisema, lisa kastmele munakollane, sega see korralikult kastme sisse.
5. Haki petersell ja sega see kastmesse.
6. Lisa keedetud pasta kastmele, sega läbi ja serveeri kuumalt.
Proovi seda näiteks juustutäidisega tortellinipastaga, aga sobivad ka muud pastaliigid!
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lisa Carbonara-kastmele peterselli, see annab mõnusa ürdimaitse.
Koostisained
240 g | Pasta (juustutäidisega tortellini) |
60 g | Peekon |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
200 ml | Vahukoor (35%) |
1 tk | Muna |
30 g | Juust (parmesan) |
24 g | Petersell |
Valmistamine
1. Pane pasta keema vastavalt pakil toodud intruktsioonile.2. Lõika peekon ribadeks ning prae kuumal pannil mõne minutiga. krõbedaks. Rasvainet ei ole vaja, kuna peekon annab ise piisavalt rasva välja ja toit tuleb ka ilma õlita küllatki rammus.
3. Lisa küüslauk, keera pliidil kuumus väiksemaks ja seejärel lisa vahukoor ja peeneks riivitud parmesani juust.
4. Kui kaste hakkab podisema, lisa kastmele munakollane, sega see korralikult kastme sisse.
5. Haki petersell ja sega see kastmesse.
6. Lisa keedetud pasta kastmele, sega läbi ja serveeri kuumalt.
Proovi seda näiteks juustutäidisega tortellinipastaga, aga sobivad ka muud pastaliigid!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi