0
Klassikaline lasagne
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lisa tükeldatud tomatid ja tomatipüree, kuumuta keskmisel tulel umbes 30 minutit
3. Kalla soovikorral juurde pisut valget veini.
4. Maitsesta soola, pipra ja kuivatatud basiilikuga.
5. Pane spagetid keevasse õli ja soolaga maitsestatud vette ja keeda vastavalt pakil näidatud valmistamisajale.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lihtne, maitsev ja toitev argitoit - spagetid ja tomati-hakklihaga bolognese kaste
Koostisained
300 g | Pasta (spaghetti) |
200 g | Tomatipüree |
185 g | Hakkliha (segu) |
2 tk | Tomat (keskmine) |
1 tk | Sibul (suur) |
1 spl | Oliivõli |
10 ml | Vein (valge) |
Basiilik (kuivatatud) | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki sibul ja pane koos hakklihaga pannile, prae segades seni, kuni hakkliha on täielikult kaotanud roosaka värvi.2. Lisa tükeldatud tomatid ja tomatipüree, kuumuta keskmisel tulel umbes 30 minutit
3. Kalla soovikorral juurde pisut valget veini.
4. Maitsesta soola, pipra ja kuivatatud basiilikuga.
5. Pane spagetid keevasse õli ja soolaga maitsestatud vette ja keeda vastavalt pakil näidatud valmistamisajale.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi