Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Pasta anshoovise-tomatikastmes

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Kiirelt valmivas pastaroas on hästi kokku sobitatud anshoovis ja tomatikaste


Koostisained

240 g Pasta (spaghetti)
200 g Anshoovis (konserv)
200 g Tomatipüree
55 ml Vein (valge)
40 g Juust (parmesan)
8 tk Kirsstomat
4 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Paprika (roheline)
0.5 tk Sibul
1 spl Oliivõli
1 tk Loorberileht
Petersell
Puna e. oregano (kuivatatud)
Basiilik (kuivatatud)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Keeda spagetid
2. Kuumuta pannil õli
3. Prae õlis väikesed paprikakuubikud ning lisa mõne minuti pärast purustatud küüslauk ning hakitud sibul
4. Kui sibul on muutunud klaasjaks, vala pannile valge vein ja kuumuta mõned minutid
5. Samal ajal püreeri saumikseriga tomatid, anshoovised ja tomatikonserv.
6. Vala püree pannile ning lisa loorber, basiilik, oregaano, hakitud petersell ning maitse järgi sool ja pipar. Kuumuta umbes 5 minutit ja seejärel eemalda loorberileht
8. Tõsta taldrikule spagettid ning vala peale kaste. Kõige tipuks riivi parmesani

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi