0
Kalkunirull päikesekuivatatud tomatite ning oliividega, küüslauguses tomatikastmes
« Tagasi
0
kommentaari
2. Kuumuta pannil õli
3. Prae õlis väikesed paprikakuubikud ning lisa mõne minuti pärast purustatud küüslauk ning hakitud sibul
4. Kui sibul on muutunud klaasjaks, vala pannile valge vein ja kuumuta mõned minutid
5. Samal ajal püreeri saumikseriga tomatid, anshoovised ja tomatikonserv.
6. Vala püree pannile ning lisa loorber, basiilik, oregaano, hakitud petersell ning maitse järgi sool ja pipar. Kuumuta umbes 5 minutit ja seejärel eemalda loorberileht
8. Tõsta taldrikule spagettid ning vala peale kaste. Kõige tipuks riivi parmesani
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Kiirelt valmivas pastaroas on hästi kokku sobitatud anshoovis ja tomatikaste
Koostisained
240 g | Pasta (spaghetti) |
200 g | Anshoovis (konserv) |
200 g | Tomatipüree |
55 ml | Vein (valge) |
40 g | Juust (parmesan) |
8 tk | Kirsstomat |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Paprika (roheline) |
0.5 tk | Sibul |
1 spl | Oliivõli |
1 tk | Loorberileht |
Petersell | |
Puna e. oregano (kuivatatud) | |
Basiilik (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda spagetid2. Kuumuta pannil õli
3. Prae õlis väikesed paprikakuubikud ning lisa mõne minuti pärast purustatud küüslauk ning hakitud sibul
4. Kui sibul on muutunud klaasjaks, vala pannile valge vein ja kuumuta mõned minutid
5. Samal ajal püreeri saumikseriga tomatid, anshoovised ja tomatikonserv.
6. Vala püree pannile ning lisa loorber, basiilik, oregaano, hakitud petersell ning maitse järgi sool ja pipar. Kuumuta umbes 5 minutit ja seejärel eemalda loorberileht
8. Tõsta taldrikule spagettid ning vala peale kaste. Kõige tipuks riivi parmesani
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi